שלום, שאלה לי אליכן....

shmints

New member
שלום, שאלה לי אליכן....

אולי שאלות...
האם הגוף צריך "להתנקות" מהגלולות? יש זמן מינימלי (ממוצע כמובן, אני יודעת שזה אינדיוידואלי) בין הפסקת הגלולות לבין האפשרות לכניסה להריון? האם אפשר להפסיק את הגלולות על דעת עצמי, ברגע שהחלטתי שאני רוצה להתחיל לנסות? (אין שום בעיות רפואיות) ואחרונה (בינתיים
): איזה בדיקות צריך לעשות במהלך התכנון...? המון תודה לכן!

m i c h a l y

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

אז ככה, הרופא שלי לא סבור שיש טעם ל"התנקות" מהגלולות. נראה לי שזו המגמה היום, אבל כבר שמעתי על קופאים שהמליצו כן לחכות חודש עד שלושה חודשים כך שאין כאן תשובה חד משמעית. אם יש לך ספקות - בקרי אצל הרופא\ה שלך. הפסקת הגלולות? על דעת עצמך אין שום בעייה, מומלץ כמובן להפסיק בסיום חפיסה ולא באמצע. ולבסוף - בדיקות שלפני? אני ערכתי בדיקות דם לאיתור נוגדנים מסוימים, ויש הממליצים גם על בדיקות גנטיות. גם סביב הבדיקות האלה יש דיון של צריך - לא צריך, אני חושבת שכן צריך.... ולבסוף - המלצתי היא שתהנו מכל רגע, ותזכו לקבל שני פסים במהרה! מיכל. אה כן, אני רכשתי ספר על הריון ובו גם כמה פרקים על ההכנות שלפני - ראיתי גם הצעה של פונג להתאגד ולקבל הנחה - מומלץ!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה

הגוף לא בהכרח צריך להתנקות, יש כאלו שמייד עם הפסקת הגלולות מצליחות להכנס להריון. אבל יעידו לא מעט חברות הפורום הזה, שזה לא כך אצל כולן. השאר - כמו שאמרה לך מיכל. בנוגע לבדיקות את יכולה לקרוא בקישורי הפורום. בהצלחה

צוצקה

New member
כדאי לבדוק

לפני יש מספר בדיקות דם פשוטות שמומלץ לבצע, הקופות משתתפות ולהזיק זה לא יכול. תהנו מכל רגע ובהצלחה. קרן

למעלה