שלום שאלה לי אליכם

שלום שאלה לי אליכם

האם ישנה בעיה עם נטילת תרופת ה"זייבן" ביחד עם גלולות מסוג דיאנה? בתקליטור הנחיה נאמר כי אסור לקחת תרופה זו בשילוב עם מספר סוגי תרופות... האדם הדיאנה נכללת בקבוצות אלה? גמילה נעימה שתהיה לחברה שלי! בתודה מראש - חיים!

לחיים

אני ממליץ לבדוק את הענין הזה יחד עם אותו רופא שיעץ לחברתך על לקיחת זיבן . שתהיה לחברתך גמילה אחת ולתמיד . כחו בחשבון שלקיחת זיבן לבד זה לא תמיד מספיק ,דרושה תמיכה בכדי "לקטול" את ההרגל הזה . בהצלחה!

נזקי הזייבאן

ישנם הרבה עדויות של אנשים אשר נטלו את תרופת הזייבאן ועקב כך נגרמו להם נזקים כגון: דיכאון כרוני, אובדן הכרה ואפילו מוות... (ניתן לראות קובץ מצורף). ישנה שיטה הרבה יותר מוצלחת להגמל מעישון. (ראה קישור)

נזקי הזייבאן

ישנם הרבה עדויות של אנשים אשר נטלו את תרופת הזייבאן ונגרמו להם נזכים כגון: דיכאון כרוני, איבוד הכרה ואפילו מוות ראה קישורים מצורפים. ישנה דרך טובה יותר... (ראה קישור מצורף)

mares

New member
הזיבאן הזה..מחר אני כבר שנה שלמה

בלי סיגריות בגלל הזיבאן "הרע" הזה..אתם יכולים לעשות חיפוש בפורום ב 24.1.03 הפסקתי לעשן, ללא תופעות לוואי, ללא סיבוכים. מילא להפחיד אנשים עם הזיבאן, אבל להפחיד אנשים כדי לעשות רווח ,כדי שתוכלו לעשות עוד מניפולציות על אנשים-זו ממש חוצפה וגניבת דעת. חלק ממה שכתוב באתר, הוא רק איזכור מחדש של תופעות לוואי נדירות,ולגבי מקרי מוות "חשודים": 18 מיקרים מתוך 270,000 שאם עושים חשבוןזה יוצא: %0.006 כלומר בערך חצי אלפית של אחוז אחד בודד. ובינתיים, כל השאר, ואני בינהם, הורדנו בעשרות אחוזים, אחרי שנה אחת ללא עישון, את הסיכוי שלנו למחלות שקשורות בעישון. מספיק כבר עם השרלטנות הזאת!

למעלה