שלום שאלה לגבי PAY PAL

שלום שאלה לגבי PAY PAL

לפני כמה שנים פתחתי חשבון כזה ולא ממש הצלחתי להתנהל איתו. (רמת האנגלית שלי הייתה פחות טובה מהיום) בכל מקרה אני אשמח אם מישהו יכול לפרט על הפרוצדורה גם של יצירת החשבון וגם לגבי רכישות מאתרים מחו"ל לגבי מי שהתנסה בשיטה, כי יש אתרים שדורשים את צורת התשלום הזאת. דבר שני באותה תקופה היה לי כביכול בחשבון 750 דולר לא עשיתי בהם שימוש, וכבר התחלף לי כרטיס האשראי האם הכסף חוזר לחשבון הבנק, או שנשאר קפוא בחשבון הפיי פל? (או שבכלל הוא לא הועבר?) אשמח לקבל הסברים בנושא תודה

menashe7

New member
הכסף שלך נשאר בחשבון ה- PayPal

אתה יכול לשנות את פרטי כרטיס האשראי שלך. כרגע הם לא צריכים אותו כי יש לך כסף בחשבון. אם יש לך חשבון בנק בארה"ב זה ממש פשוט למשוך את הכסף (ראיתי שיש אתר שמאפשר לישראלים לפתוח חשבון כזה). אחרת, צריך לשאול אותם (שלחתי שאלה ואעדכן פה), כי נדמה לי שאין אפשרות לצ'ק במקרה של ישראל. אתה יכול להעביר לחשבון PayPal אחר (תוך תשלום עמלה) אם יש מישהו שיכול למשוך כסף מהחשבון שלו. כדאי שתוודא שאתה זוכר סיסמא, ותבדוק כמה יש לך בחשבון. הרכישה תוך שימוש ב-PP היא פשוטה להפליא. אתה פשוט מקיש על כפתור ה-PP בחנות הספציפית, ואז תתבקש להכניס את סיסמתך כשאתה בעצם כבר באתר של PP, ולא בחנות. הדגמה כאן. בהצלחה, מנשה

למעלה