שלום שאלה חשובה...

crazyan2

New member
שלום שאלה חשובה...

זה בלשון זכר יחיד,אבל זה לכולם בבקשה תענו: שלום,יש לי בעיה שמעסיקה אותי כבר 5-6 חודשים.. אדום בזוויות הפה..ולפעמים פצעים לבנים זה קורה כשאני אוכל עגבניות ופיצה(זה מה שאני הבחנתי בינתיים) זה ממש מציק וממש אדום אחרי שאני אוכל פיצה ועגבניות ונהיה גם לבן שצריך לפוצץ לא נעים.. הייתי אצל כמה רופאי עור והביאו לי משחות שלא עזרו.. היום הייתי אצל רופאת עור בראשון לציון היא אמרה שכנראה יש פטריה שבהתחלה חשבה שהיא בפה ועכשיו אמרה לי שכנראה היא באה מהקיבה והפנה אותי לגסטרולוג רק שיש תור ב 12 באוגוסט.. אתה יכול להגיד לי בבקשה מה לעשות עם זה כי אני ממש חוסר עונים.. או איזה דברים אני צריך להביא לבדיקה ב 12 באוגוסט(בדיקות דם או מה אני צריך לעשות לבדיקה) כדי לזרז את העיינים כי מה ששמעתי ממש קשה לתפוס רופא גסטרולוג וזה לוקח הרבה זמן אשמח אם תענה לשאלתי ותמליץ לי על טיפול או על תרופה שאני צריך לקנות תודה רבה מראש. הטלפון שלי 0547262102 אם צריך לכל מקרה תודה רבה

שלום

נראה לי לאור התופעות שהינך מתאר שמדובר בתגובה אלרגית לעגבניות שהינה מקומית בפה . אי לכך נראה שהמומחה שאליו הינך צריך להיות מופנה הינו מומחה לארלגיה ולא גסטרואנטרולוג.לא הייתי ממליץ על טיפול לללא בדיקה של הנגעים .בכל מקרה לא נראה לי , שמדובר בבעיה דחופה או מלחיצה .

crazyan2

New member
זאת בעיה מאוד דחופה..תשמע..

הפצעים האלה ממש מפריעות וזה גם ממש מכוער... מישהו אמר שזה יכול להיות גם תגובה של משחת שיינים יכול להיות? מי שאמר את זה הוא רופא גסטרולוג בפורום אחר.... וגם מרטיבות הוא אמר.. אני נוהג לרוץ הרבה,יכול להיות שזה נובע מהריצה? מהזיעה כשאני רץ?

למעלה