שלום, שאלה הגדרתית.

kochav

New member
שלום, שאלה הגדרתית.

מה ההגדרה לכביש בין עירוני רגיל? ובמה היא שונה מההגדרה של כביש מהיר? זה לפי המהירות המותרת בו (מהיר- 90 קמ"ש ובין עירוני 80?) תודה רבה

adidas88

New member
רציתי להסביר לך

אבל דרור ביקש ממני לשתוק כדי שהוא יוכל אז אני שותקת מרוצה?

adidas88

New member
../images/Emo46.gif

אתה יודע מה? שכח מהחדר הזוגי קבל ביטול!

kochav

New member
אוקייייי.....

מכל הסיפור תשובה עוד לא קיבלתי... לא נורא, בסוף נזכרתי לבד: רק אם יש את התמרור הכחול זו דרך מהירה. מה לעשות, עבר קצת זמן מאז הפעם האחרונה שהסתכלתי על רשימת התמרורים הזאת...

Superdror

New member
בפורום הזה כולם מקבלים תשובה

אני מתחייב לכך

Superdror

New member
כבישים.

כביש בין עירוני - כל כביש שהוא לא עירוני, כלומר, כל כביש שלא סומן ככביש עירוני ואינו בתחום דרך עירונית - לייק, בתוך העיר וכו'. 80/90 זה לא תלוי בסוג הכביש, אלא בשטח ההפרדה. אם יש שטח הפרדה בנוי - המהירות המותרת היא 90(אלא אם תמרור סימן אחרת). אם אין שטח הפרדה בנוי - המהירות המותרת היא 80. כביש מהיר - ההגדרה קצת יותר ארוכה, בגדול, מסומן על ידי תמרור 75 - דרך מהירה. בסופו יופיע תמרור 76, כמוכן, בכניסה אליו מופיע תמרור 74 שמסמן כי הדרך עצמה מיועדת לרכב מנועי שמסוגל ומורשה למנוע במהירות העלוה על 55 קמ"ש. יש לו מאפיינים נוספים כמו - העדר מעברי חצייה, 2 נתיבים לכל כיוון, שטח הפרדה, אין מפגשי ברזל וכו'.

kochav

New member
תשובה רחבה- תודה רבה!

אני מבין שאין לך על מי לסמוך (בטח לא על יגאל) חוץ מעל עצמך...

solee

New member
תיקון קל ../images/Emo13.gif

כביש מהיר אפשר לסוע עד 110 קמ"ש בין עירוני עם שטח הפרדה- 90 קמש" בין עירוני ללא שטח הפרדה - 80 קמ"ש עירוני - 50 קמ"ש רחוב משולהב- 25 קמ"ש (זה ברכב פרטי) מקווה שעזרתי

למעלה