שלום רציתי עזרה

רחלית2

New member
שלום רציתי עזרה

אני גרושה 3 שנים הגרוש לא משלם מזונות כבר חצי שנה בטענה שהוא עני ואיןל וכסף הוא נשוי למישהי עם 2 בנות ויש להם ילד משותף בן חצי שנה עכשיו הוא דורש משמורת על 2 הילדים שלי בני 7 ו -5 מה עליי לעשות הוא לא הייה רואה אותם בכלל רק מתי שמתחשק לו ובא לו ופתאום הוא רוצה משמורת עליהם כמובן כדי לא לשלם מזונות אודה לכם לתשובה אני דואגת מאוד

spring9

New member
אל דאגה

את חצי התשובה הבנת לבד. הוא משתמש בטריק המשמורת כדי לא לשלם מזונות. אבל מי יתן לו משמורת אם הוא כל כך עני שאין לו כסף למזונות? זה החצי השני של התשובה. גשי עם פסק הדין להוצאה לפועל ופתחי לו תיק. תני לו לטעום קצת ממה שהוא עושה לך.

עיצתי אלייך

תראי כגבר פעיל חברתי הייתי שואל אותך מס' שאלות : -כיצד מקבלת את בקשתו למשמורת אישתו החדשה ? -כיצד הם נראים ביחד כחמישיה ( הרמוניה ) כי שוב את לא מדברת על סידור ראייה אלא על קביעות ? -האים אתם גרים קרוב (משמורת משותפת אולי ) -כמה הוא מרוויח וכמה נפסק לו עלייך ? -כמה מקבלת גרושתו ואולי חלילה הגרוש שלה כמוהו וילדיה נופלים עליו ? -האים ניתן להתגמש איתו ? תראי כעיקרון ובמישור החוקי את כמובן יכולה לעקל את משכורתו להשליכו לכלא וכו' אבל לו רצית כן לא הייתפונה לפורום אני הייתי מתחשב ומנסה ללכת איתו לגישור ולנסות ללכת לקראתו אולי ולדבר על ליבו ואולי אף ללכת איתו למשמורת משותפת להקטין לו את המזונות ( יכול להיות המשבר הכלכלי ויכול להיות שאולי בצד של אישתו יש בעיות במזונות ) ולפרוס לו אותם בדרך זו לדעתי לא יפגע אף אחד מהצדדים ואים יסכים אפשר יהיה לפתור בעיה זו בדרך הטובה ביותר. לדעתי משמורת משותפת תוביל לחיזוק הקשר שלו עם ילדים ובכך במקום בייבי סיטר יהיה לך אפילו יותר זמן לעצמך ואז כול הילדים והצדדים יצאו נשכרים רצוי שתדעי טובת הילדים מעל הכול והליכים גסים נגד אביו יגרמו למתח ועלול גם להיות שהולדת הילד החדש שלו וכול הליווי של זה לדעתי אולי גם לך תנסי פרק ב' וכווולם יהיו מרוצים בהצלחה

spring9

New member
אב חייב במזונות ילדיו

והילדים הראשונים קודמים לכל ילד שיבוא אחר כך. זה החוק. מי שאין לו כסף שלא יעשה ילדים. זה ההגיון!!! ילדים לא צריכים להיות עניים ונזקקים בגלל שאבא לא שמע על אמצעי מניעה.

הילדים מתוכננים וחס וחלילה לא תקלה

יש לי גנים טובים, וילדים חכמים ומוצלחים.

יש לך טעות משפטית

ברגקע שגבר מתחתן או ידוע בציבור בד"כ זה בא ביחד עים בקשה להפחתת מזונות ו/משמורת משותפת דין צדקה או שכמו אצל רחלית2 תיק משמורת נפתח שנית אלא שכאן כבר הילדים גדולים יותר והכול אבלהכוללללללל פתוח

נט5

New member
שטויות במיץ עגבניות

ילד הוא ילד הוא ילד, הוא בן אדם, ולא יתכן שבעיניו של המחוקק יהיה שוויו של אחד יותר משוויו של האחר. לעניין זה ולכל עניין אין הבדל בין אחים משני הורים משותפים, או משותפים מהורה אחד בלבד. החוק במדינת ישראל ובכל העולם החופשי אוסר ריבוי נשים, ותכליתו של האיסור היא לרכז את כל תשומת הלב של הבעל באשה אחת ויחידה. אך מעולם לא שמענו על חוק שאוסר הבאת יותר מילד אחד לעולם, כדי שלא תגרע תשומת לב מילד שכבר נולד. ובאשר לאמצעי מניעה, על פי הוראות ההלכה העברית אסור לגבר להשתמש בכל סוג שהוא, ורק לנשים הם מותרים. מעצם היותם לנשים הרי שהאחריות וחובת הזהירות מוטלת עליהן, הן באשר לשימוש בהם והן באשר לתוצאות. הריון לא רצוי הוא בכלל התוצאות. למה זה חשוב לדעת, כי חוק המזונות במדינת ישראל נסמך על ההלכה העברית. זאת לדעת שבתקופה שנקבעה ההלכה העברית לא היו אמצעי מניעה מודרניים לנשים, ומטבע הדברים שלא ניתן היה להטיל חובת זהירות ואחריות אישית לתוצאות. תכל'ס, השימוש המניפולטיבי בדין העברי שלפיו מסתמכים עליו כאשר משתלם- לסקטור מסויים- ולא מסתמכים עליו כאשר לא משתלם לאותו סקטור. זהו פגם מוסרי ועקרוני וציבורי חמור ביותר, וראוי לכל גנאי. איך יעלה על הדעת להחזיק את המקל בשתי קצותיו.

בא אני יסביר לך את זה פשוט

תחשוב שאים אתה שוכב עם חברתך , סטוץ , נערת ליווי גניבת זרע ( שאין דבר כזה בחוק ) מעשית וחוקית תכין כ160000 ש"ח בתשלומים לדעתי צריך לשנות את הכללים שכן לדעתי הילד עולה הרבה פחות ולפחות כפי שאמרתי צריך דין צדקה מגיל 0 או לחילופין לפחות 50% פחות שכן להבאת ילד יש הן לאמא והן לאבא ואינו אמור להיות רכוש או נטל ולכן לדעתי צריך כול צד לשלם 50% מסך העלות

נט5

New member
עייפתי מלכתוב שוב ושוב

הגישה הפטריכאלית שהדין העברי אימץ אותה החילה עקרון שלפיו בנים ובנות הם רכוש קנייני! של אביהם, וכנגזר מעקרון זה כל הוצאותיהם של הילדים נופלים על אביהם לבדו. יודגש במפורש שעל פי הגישה הנ"ל אין לאימם של הילדים שום זכות ושום חובה משפטית בכל הקשור לענייני ממון של ילדיה. למען הסר ספק, מה שקרוי אצלנו משמורת נופל בגדרי זכויותיו וחובותיו וסמכויותיו של אביהם לבדו. עוד יודגש שהאב לבדו נקבע כאפוטרופוס טבעי על ילדיו. ובתוך כך שונתה הגישה ההיסטורית ולא נכנס לסיבות, ומכל מקום שני ההורים הם אפוטרופוסים טבעיים ושיוויוניים לכל דבר ולכל ענין. משכך נעקר ההגיון המשפטי לחייב את האב לבדו בהוצאות אחזקתם של הילדים.

אבל בבית משפט החוק הוא אחר

המשמורן ברוב הוא האמא היא אחראית גם על הכסף הן של המזונות והן קצבת הילדים רק שבפועל האישה היא אדוני הכסף, בנוסף אין מחובתה של האישה לדווח לגבר מהנעשה בכסף של המזונות ובפועל הנשים לוקחות את הכסף ואת הבית וחיות כמו מלכות על חשבון הגברים , ויכולה בתלונות שווא ( שהמשטרה מאמינה להם ) הרחיק את הילדים ובכלל יש חוק הגיל הרך שאין סיכוי לגבר לשרוד אחרי הגירושין

גאה בגולשים ובגולשות

נראה לי שקיבלת תשובות ענייניות גם מספרינג וגם ממוטי, התשובות משלימות זו את זו ולא סותרות. אני שמחה על היכולת המופגנת כאן. נסי להשתמש בכל הדרכים שהציעו לך ותגששי איזו דרך מתאימה יותר למערכת היחסים ביניכם. לפי התרשמותי, את לא צריכה לדאוג יותר מדי. אבל כן תדאגי להפעיל עליו הוצלפ. זה בודאי יעזור לך גם מול דרישתו למשמורת. עוד נראה לי שהוא השתמש באיום בלבד. למיטב הבנתי הוא לא עשה צעד פרקטי בכיוון משמורת.

תודה והערה קטנה למיכל הלוי

אני חולק עלייך בנושא ההוצל"ף לא בגלל שאני פגוע בגלל גרושתי אלא כבן אנוש אני מציע קודם לפנות איתו למגשר ( עו"ד פרטי ) ולא עו"ס ואים חלילה תעלה חרס בידה ו"אין עם מי לדבר" רק אז אין ברירה אלא לפנות לגביה ולהליכים

ודאי גישור עדיף

תמיד עדיף לפתור מחלוקות מחוץ לבית המשפט: דבר ראשון בין בני הזוג לבדם, אחר כך בסיוע של מתווך בין אם בשכר או לא ורק אחר כך נקיטה של הליכים משפטיים. צודק.

גם במקרה שלי העדפתי גישור

תראי מיכל אני הצעתי לגרושתי ללכת לקראתי ל1300 ש"ח 400 ש"ח לחודש פריסת מזונות עבר ביטול התביעה על התמונות ואפילו לאשר להם פרסום ( חתימה שלי ) ,ביטול על הערעור במחוזי וכן ערעור דובר על 12 חודשי מזונות אישה אני הצעתי 6 וסידורי ראייה שישי שבת כן שישי שבת לא ואמצע השבוע והשמדת הפרוטוקולים ולקבור את האמת אך גרושתי והורייה סירבו לכול אלו בלית ברירה אני יוצא להגן על בתי ועל כבודי וממוני מפניהם אני אומר לך שוב לא יזמתי את הגירושין עכשיו לצערי אני יאלץ להשיב מלחמה דבר אחד אני מבטיח מעל גבי הפורום זכיה שלי במשמורת תאפשר לה סידורי ראייה חופשיים

למעלה