שלום, רציתי לשאול :

rocket

New member
שלום, רציתי לשאול :

ראיתי המון פרסומות על העונה החדשה של "24" שמגיעה להוט. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, אם לא צפיתי בסדרה בעבר - תהיה לי בעיה להבין מה קורה שם? פשוט הסדרה מעניינת אותי אבל לא יצא לי לצפות בעונות הקודמות..

saryle

New member
אמ...

אני חושבת שאולי תהיה לך קצת בעייה בהתחלה, כי לא ממש תבין מה קורה שם, אבל אחרי 2-3 פרקים אתה תתחיל להבין את העלילה. בכל מקרה מומלץ לראות את כל העונות בסדר שלהן (מה שאתה כנראה לא תספיק עד יום שבת) נ.ב- הכינוי הוא כמו רומנו מאי.אר או סתם משהו?

rocket

New member
האמת היא,

שהכינוי שלי מקורו מהסדרה "פוקמון"
תודה על התשובה, אני אנסה לצפות בכל מקרה. הפרסומות עושות חשק.

G J S

New member
לאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

לא כדאי לך!!!
אני מבינה שהפירסומות מגרות אותך מאוד, אבל אתה חייב לחכות, ולראות את העונות הקודמות! תתחיל מהעונה השלישית
תאמין לי, לא כדאי לך לוותר על העונה הזאת
היא מדהימה. וגם ה-4 וה-5... אתה באמת לא חייב להתחיל לראות מהראשונה... אבל לא מהשישית! ככה לא תזכה לראות את העונות המדהימות שלפניה!!! תבין יותר כשתתחיל מהשלישית...((וגם תהנה יותר) טוב, בעצם תעשה כרצונך... אני נשארת עם העצה שלי. בכל מקרה- צפיה נעימה

rocket

New member
הבנתי.

בדרך כלל אין לי את הרצון לראות סדרות בלי לדעת את הרקע שלהן (אלה אם כן זאת סדרה כמו אי.אר או חוק וסדר ששם כל פרק הוא פחות או יותר בפני עצמו). פשוט חשבתי שב"24" כל עונה עומדת בפני עצמה. אני אחכה לאיזה שידור חוזר ולא אהרוס לעצמי. תודה :>

GJS, שקט! ../images/Emo6.gif

הלוהלו. סדרה יפה. וכל עונה ב-24 באמת עומדת בפני עצמה, והקשר בין העונות ממש לא חופף.
אני ממליץ לך לראות את העונה השישית שמתחילה בהוט בשבת, אח"כ תוכל להשלים את החסר!!!!
אתה רק צריך הקדמה קטנה לעונה השישית, ממש במשפט אחד...
לתחילת העונה השישית. ג'ק באוור עשה מעשה רע, והממשלה הסינית חטפה אותו בסוף עונה חמישית. ^^ עונה שישית מתחילה משם.

Woogyman

New member
אני ממש לא מסכים. ../images/Emo110.gif

העונה מבוססת על זה שהוא היה אמור לראות את העונות הקודמות. נכון שהוא יהנה ממנה גם בלי זה, אבל הוא יהנה ממנה הרבה יותר כשהוא כן יודע את הרקע. שלא נדבר על זה שבמהלך העונה בטוח ידברו על דברים שקרו בעונות הקודמות וככה במשפט אחד יהרסו לו עונות שלמות עם כל ההפתעות והטוויסטים שבהן וזה ממש חבל. העצה שלי - תקליט את השידורים בהוט ובינתיים תשלים. קח מבלוקבסטר בDVD את העונות הקודמות ותתחיל לראות, סביר להניח שתוך חודש אתה כבר תשלים את כולן, מניסיון.

למעלה