שלום רציתי לשאול

®Hada

New member
ברוכה הבאה גבינונת מתוקה ../images/Emo39.gif

טוב... אז ככה מה זה אירוטיקה את שואלת... היה היה לפני המון המון שנים, ביוון הרחוקה עץ זית זקן (אבל לא עליו באנו לדבר...) מתחת לעץ ישב לו ארוס יפה התואר ונערה חיננית עלומת שם נשען לו ארוס היפה אל גזע העץ... העלמה ראשה טמון בחיקו גבעול של חמציץ בפיו של ארוס ואצבעותיו ממוללות את שערותיה של הנערה. הביטה החיננית מעלה אל פניו היפות של ארוס, התמקדה בעיניו ושאלה: "ארוס יפה שלי, אתה אוהב אותי ?" "אוהב אותך כמו שאוהב את תחושת הרוח המרפרפת על פני" ענה ארוס "כמה אתה אוהב אותי ?" שאלה הנערה "אוהב... אוהב כמו גשם זלעפות על האולימפוס באמצע ינואר" "ספר לי עוד איך אתה אוהב אותי..." התחנחנה החיננית כחכח ארוס בגרונו, הביט מטה אל עיניה המנצנצות וענה: "יפתי, נופת צופים שלי... אהבתי אלייך חזקה אלפי מונים מזעמו של זאוס תשוקתי אלייך סוערת מחרונו של פוסידון תאוותי יוקדת וחמה יותר מלהבותיו של היפסטוס... כשאת מחייכת יונתי, העננים מחייכים אלי מן השמים כשאת מאושרת תמתי, השמיים האפורים ביותר מכחילים אל מול עיניי זיו פנייך מאיר את לילותיי ואת ימיי המגע שלך אהובתי, חודר אל גופי ובוער בעצמותיי טעם שפתייך נדמה לי כמו יין וקולך כמו שיריו של דיוניסוס על המרפסת, בין ערביים ... אבל זה לא הכל יקירתי אני אוהב אותך גם כשאת אינך אוהב את האדמה, העצים והפרחים - למענך רואה את פנייך ברוחי בכל עת, ויוקד... שומע את קולך מנגן לי, ורועד... זו אהבתי אלייך חיננית תשוקתי שבוערת התאווה שעוטפת זו את, זה העולם... העולם לי הוא את" וזוהי האירוטיקה - משנתו של ארוס האהבה, התשוקה, והתאווה מניעים את העולם - והעולם מניע אותם.

למעלה