שלום =) רציתי לדעת

איקידו

New member
../images/Emo45.gif יש אימרה

"אפילו כשאני בקיוטו אני מתגעגע לקיוטו"... מה מקור האימרה? מי יודע? (זה לא חידון, אני באמת לא זוכר איפה שמעתי את זה).

CountDust

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

בבקשה

QUEEN 4 ever

New member
וואו איזה כייף =)

זה בטח יקר הכרטיס טיסה.. איך זה לגור ביפן או איך היה לגור ביפן?? גם אני רוצה

dudusan

New member
אני הכי הרבה מתגעגע לקארי של קוקו

א'יציבאן, יש לי בבית מספר חבילות של קארי אבל זה לא אותי דבר...

jonbaum

New member
בכל פאב באירלנד

(וגם באנגליה) יש קארי שטעמו כמעט זהה לקארי היפני. הקארי היפני מוצאו באנגליה - הוא הגיע מהודו לאנגליה ועבר שינויים רבים (נהיה פחות חריף ויותר מתוק), ומשם הגיע ליפן. אם רוצים את הטעם הזה כאן, צריך להיכנס דווקא לפאב ולא למסעדה הודית.

dudusan

New member
חברה שלי העלתה רעיון לפתוח קארי

שופ בבאר-שבע. לא נראה לי שזה ילך פה..

neko

New member
הייתי בראשון לציון בחנות תבלינים

ענקית, יכול להיות שיש להם?

שרית(^_^)

New member
וואלה ?

אנחנו ממש לא נתקלנו בתבשילי Curry Rice בפאבים באירלנד... (ליתר דיוק, לא נתקלנו בשום מאכל טעים באירלנד
מלבד אולי מרקי Clam Chouder
)

jonbaum

New member
בואו לא ניסחף

אני כמובן מסכים שאירלנד היא לא בדיוק הוט-ספוט קולינרי, אבל יש גם דברים טעימים, אם יודעים איפה לחפש. ואפילו אם כל האוכל הרגיל לא טעים, דברי המאפה והלחם הם מצויינים. (והטייק אוואי ההודי ליד הבית שלנו הוא ממש תענוג). אגב, לקארי באירלנד לא קוראים CURRY RICE אלא CHICKEN CURRY.

jonbaum

New member
PS

כבר פעמיים יצא לי לארח יפנים לפאב לאנץ' ובשתי הפעמים המלצתי להם לקחת צ'יקן קארי. זה היה הצלחה מסחררת - הם פשוט נמסו מהרעיון שאפשר לבוא למקום כל כך רחוק ולאכול KAREI RAISU.

קארי לא בעיה לעשות לבד

בכל פעם שאני ב oriental city בלונדון אני קונה כמה חבילות וזה מספיק לדי הרבה זמן, (בערך 2.5 פאונד לחבילה). אבל אני זוכרת שפעם הייתי בחנות של דברי מאכל מאסיה בשוק בן יהודה בתל אביב והיו שם גם. זה היה לפני כמה שנים טובות אבל שווה לבדוק.

למעלה