מיבחר ציטוטים של גדולי זמננו:
חלקם מצחיקים. חלקם חכמים.תיבחר לך: אלוהים ברא את צרפת, ארץ יפהפיה וטובה. וכדי לאזן, הוא ברא את הצרפתים",וינסטון צ'רצ'יל" - כל עבודה יש בה לפעמים פן נעים. אילו, למשל הייתי קברן או תליין, יש בני אדם שהייתי עובד למענם בשמחה רבה", דאגלס ויליאם ג'רולד" - התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר", גרושו מרקס" - אני בחיים לא שוכח פרצופים, אבל במקרה שלך אני אשמח לצאת מהכלל", גרושו מרקס" - חייבים להישאר בכושר. סבתא שלי, היא התחילה ללכת חמישה מיילים ביום כשהיא הייתה בת 60. היא בת 97 היום ואין לנו" - מושג איפה לעזאזל היא נמצאת", אלן דג'נרס אם טוסט נוחת על הצד המרוח, וחתולים תמיד נוחתים על הרגלים, מה קורה אם קושרים טוסט לגב של חתול ומפילים אותו?", סטיבן רייט" - לא הצלחתי לתקן את הבלמים, אז הגברתי את הצופר שלך", סטיבן רייט" - עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו", סטיבן רייט" - איך יודעים מתי אוזל לך הדיו הנעלם ?", סטיבן רייט" - אוקיי, אז מה מהירות החושך ?", סטיבן רייט" - כל מקום הוא מרחק הליכה אם יש לך את הזמן", סטיבן רייט" - זה היה יום קשה. התעוררתי הבוקר... לבשתי חולצה וכפתור נפל. הרמתי את התיק שלי והידית השתחררה. אני מפחד" - ללכת לשרותים", רודני דנגרפילד אושר הוא שיהיה לך משפחה חמה, דואגת ואוהבת, בעיר אחרת", ג'ורג' ברנס" - חשבתם פעם על האדם הראשון שמצא שאפשר להשיג חלב מפרות... מה בדיוק הוא עשה ?" אוליבר פרסטון" - צריך הרבה מרכיבים כדי להפוך את ההמבורגרים שלנו לטובים, אבל... המרכיב הסודי הוא האנשים שלנו", מודעת דרושים של בורגר-קינג" - > "אני לוקח את הילדים שלי לכל מקום, אבל הם כל הזמן מוצאים את הדרך חזרה הביתה" , רוברט אורבן" - יש ידועים ידועים - כלומר הדברים שאנחנו יודעים שאנחנו יודעים, יש את הלא ידועים הידועים - כלומר, הדברים" - שאנחנו יודעים שאנחנו לא יודעים. אבל, יש את הלא ידועים הלא ידועים, כלומר הדברים שאנחנו לא יודעים שאנחנו לא יודעים", דונאלד רמספלד" - אני מסרבת לחשוב על השיער שלי כדליל, אני מעדיפה לחשוב עליו כעל גבה עבה במיוחד", ג'נט ברבר" - אם אתה לא אוהב את הדעות שלי, אתה תמיד יכול להשתפר", אשלי בריליאנט" - בלי עורך הדין שלי, הייתי עדיין בבית הכלא. זה הולך הרבה יותר מהר כששני אנשים חופרים", ג'ו מרטין" - אני מוכן להרוג בשביל פרס נובל לשלום", סטיבן רייט" - אני לא צמחונית בגלל שאני אוהבת חיות; אני צמחונית בגלל שאני שונאת צמחים", א. וויטני בראון" - הפתרון לשתי הבעיות הגדולות של האנושות: להאכיל את הרעבים בחסרי בית"" - ההוכחה הבלעדית שחיזרים אינטיליגנטיים אכן קיימים, היא שהם מעולם לא ניסו לתקשר איתנו", ביל ווטרסון" - נישואים חד-מיניים צריכים להתקיים רק בין גבר ואישה", ארנולד שוורצנגר" - אל תאמר שהעולם חייב לך משהו. העולם לא חייב לך כלום. הוא היה כאן קודם", מארק טווין" - מחקר הוא מה שאני עושה כשאני לא ידוע מה אני עושה", וורנר ואן בראון" - כששוטרים עוצרים אילם. האם הם אומרים לו שיש לו את הזכות לשתוק?", גרגורי סאנטו" - אני מתפשר ומתפשר עד שאני משיג את מה שאני רוצה", לוי אשכול" - יתוש יכול לזהות מטרה מ-65 ק"מ אבל לא מזהה כאפה מחצי מטר", רמי ורד" - אני לא אתן לכמה עיתונאים לשלוח יד לכיוון המסמכים שלנו. אנחנו הנשיא", הילארי קלינטון" - אם לא כוללים את מקרי הרצח, לוושינגטון יש את אחוזי הפשיעה הנמוכים במדינה", מריון בארי (ראש עיריית וושינגטון)" - בקליפורניה הם לא משליכים את האשפה - הם הופכים אותה לתוכניות טלוויזיה", וודי אלן" - לא מובן לי איזה מין אנשים הולכים להיות מלחים. להיות באוניה זה להיות בבית כלא, עם סיכוי לטבוע", סמואל ג'ונסון" - אם יש לזה ארבע רגליים וזה לא כסא, אם יש לזה שתי כנפיים וזה לא מטוס, ואם זה שוחה וזה לא צוללת - הסינים יאכלו את זה", הנסיך פיליפ" - לפני כמה שנים כולם התלוננו שהם רוצים יותר זמן פנוי. עכשיו כשהם מובטלים ויש להם המון זמן פנוי, הם שוב מתלוננים. אנשים פשוט לא מסוגלים להחליט מה הם רוצים", הנסיך פיליפ אתה יכול להיות ילד רק פעם אחת, ילדותי - לעד!", ג'ון גרייר" - גיל הוא משהו טפל, אלא אם כן אתה גבינה", בילי בורק" - אתה יודע שאתה מזדקן כשהנרות עולים יותר מהעוגה", בוב הופ" - זיקנה היא לא כל כך רעה אם מתחשבים באלטרנטיבה", מוריס צ'ווליאר" - אפשר לעשות הכל עם חנית, חוץ מלשבת עליה", נפוליאון בונפרטה" - החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש", ג'ון ווין" - המתח הוא בלתי נסבל. אני מקווה שהוא ימשך", אוסקר ווילד על המוות" - אני מוכן לפגוש את הבורא שלי. האם הבורא שלי מוכן לאירוע הגדול של לפגוש אותי זה עניין אחר", ווינסטון צ'רצ'יל" - למות זה קל. קומדיה זה קשה", מרסל מרסו" - מתי הבנתי שאני אלוהים? ובכן, יום אחד שהתפללתי, שמתי לב שאני מדבר לעצמי", ניקולס פטרסון" - לקחתי קורס קריאה מהירה וקראתי את "מלחמה ושלום" בעשרים דקות. יש שם משהו על רוסיה", וודי אלן" - 35 הוא גיל בו אתה סוף סוף מסדר את הדברים בראש ואז שאר הגוף מתחיל להתפרק", קארין לאסצ'ין" - כשהייתי ילד התפללתי כל ערב לאופניים חדשים, עד שהבנתי שאלוהים, בחוכמתו הרבה, לא" - עובד ככה, אז גנבתי זוג והתפללתי שיסלח לי", אמו פיליפס הבעיה בלהיות דייקן היא שאין שם אף אחד שיעריך את זה" - יש שני דברים שאני שונא בעולם והם: גזענות וכושים" - מתוך החושך שמעתי קול: חייך והיה מרוצה מחייך, כי תמיד יכול להיות יותר גרוע. ואני חייכתי והייתי מרוצה והיה יותר גרוע" - המשיח הגיע, כולם - תיראו עסוקים!" - יש בעולם שלושה סוגים של אנשים: כאלה שיודעים לספור וכאלה שלא" - האם אני מאושר? מה אתה חושב שאני - אידיוט?", שארל דה-גול" - האירים נתנו לסקוטים את חמת החלילים בתור בדיחה. הסקוטים עוד לא תפסו אותה", אוליבר הרפורד" - תשעים ותשע אחוז מעורכי הדין מוציאים שם רע לשאר", אהוד אולמרט" - לאסקימוסים יש 49 מילים שונות להגדיר שלג, כנראה בגלל שיש להם כל כך הרבה ממנו. בשפה האנגלית יש יותר מ-50 מילים להגדיר אדיוט" - כשהגיהנום יקפא, זה יהיה מקום די מגניב לסקי" - מאחורי כל איש גדול, עומדת אישה גדולה ומאחורי כל אישה גדולה, עומד איש שמסתכל לה על התחת" - להפסיק לעשן הוא הדבר הכי קל שאי פעם עשיתי. אני צריך לדעת, עשיתי את זה אלפי פעמים", מרק טווין" - תמיד השגתי עם חיוך ואקדח יותר ממה שהשגתי עם חיוך", אל קאפונה" - הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" - "לילה אחד, שכבתי לי במיטה, הסתכלתי על הכוכבים, כשלפתע אמרתי לעצמי, הי! לאיפה לעזאזל נעלמה התיקרה שלי?" - אני חופשי מכל סוג של גזענות, אני שונא את כולם במידה שווה.", וו. סי. פילדס" - תחיה כל יום כאילו הוא האחרון, באחד הימים תצדק", ג'רמי שוורץ" - "הימור זו דרך התווכחות של טיפשים, אבל זה מאוד משכנע כשאתה מנצח" - "אל תקנו פרווה, צריך לכרות עצים כדי להכין את שלטי המחאה" - "שתיית תה מונעת שבץ, זה עובד גם הפוך, שבץ מונע שתיית תה" - "מציאות היא מקום נחמד לבקר, אבל לא הייתי רוצה לחיות שם" - מה שלא הולך בכוח, הולך בעוד יותר כוח, מה שלא הולך בעוד יותר כוח, הולך באלימות ואם זה נשבר היה צריך להחליף את זה בכל מקרה" - אם לא הצלחת בנסיון ראשון, כנראה שצניחה חופשית זה לא בשבילך", סטיבן רייט" - הבחנתי בכך שאנשים שמאחרים תמיד נראים עליזים יותר מאשר האנשים שחיכו להם", לוקס" - "בני אדם מתחתנים כי הממשלה לא יכולה להיות אשמה בהכל" -