שלום רותי

• פותח הנושא DBTK
  • פורסם בתאריך

DBTK

New member
שלום רותי

מצאתי אפשרות וזמן לכתוב כאן עכשיו. אשמח שתוכלי לעזור לי להבין משהו. אני כבר תקופה מסויימת מתעניינת בכל הנושא הזה של חיים, גורל, נשמה. אני לא יודעת האמת למי יש תשובות מדוייקות בנושא הזה, חוץ מאלוהים. את בטח מתארת לעצמך שהשאלות לא צצו סתם ככה, וברור שלא. אני לא מצליחה להבין את החיים שלנו. אני לא מצליחה להבין את החיים של עצמי, ולאן הם הולכים. אז בסדר, אני קמה לעוד ועוד יום. מתעוררת, אוכלת, עושה את העיסוקים שלי והולכת לישון. חלק מהעיסוקים גורמים לי, כמו לכל אדם שאוהב את מה שהוא עושה, ליהנות ולחוות רגעים נעימים. אבל מעבר לזה...כאילו...מה בדיוק אני עושה? לאן אני מתקדמת ולמה בדיוק אני משמשת בחיים האלה? אני למשל שנים ללא זוגיות... לאחרונה ניפגשתי עם אנשים בכמה דייטים, והיה לי נחמד וטוב. הגעתי עם אחד מהם אפילו למצב מאוד אינטימי, אבל לא הרגשתי משהו מיוחד כלכך. כאילו, אני מאוד אוהבת אנשים, מגע וכו, אבל בסדר, אני מתארת לעצמי שהנה, מצאתי את הבן אדם, ו...?? מה אני אמורה לעשות עם זה הלאה? כאילו, אני מסוגלת לאהוב והכל, אני גם למדתי לאהוב את עצמי עקב כל מיני קשיים. ובכל זאת, אני לא מבינה את המטרה שלנו. אני מבינה שחלק מכל התכנית זה הכל לפיתוח הנשמה שבאה ללמוד פה ולחוות פה. אני אישית לא מבינה מה אני חווה, גם כאשר טוב לי. אז טוב, אחרי זה פחות טוב. מה הפואנטה? אני גם מאוד מאמינה בגורל. נוכחתי לגלות שבאמת - כמה שלא אנסה ואדפוק את הראש בקיר כדי להשיג משהו - שום דבר לא יקרה אם לא נועד לי להשיג אותו. אז או שאני מקבלת את זה בתור טובה או שאני יכולה להשתגע עם עצמי לבד
בכל מקרה, קשה לי להבין את החיים שלנו, את מה שאנחנו עושים פה ובשביל מה כל זה.

רותי 11

New member
DBTK יקרה

אכן הבנת שמה שאנחנו עושים וחווים כאן הוא למען מטרה נעלה שלרוב היא נעלמת מעינינו, אנו מנסים למצוא תכלית לחיים שלנו כאן (בכל אופן הרוב) להבין שיש דברים מעבר לחיי היומיום השגרתיים. אבל אם תרימי קצת את הראש כלפי מעלה ותתחילי לראות את התמונה הכוללת את תביני שיש תכלית שיש עוד דברים מעבר למה שהעין רואה לחיות תוך כדי שיגרה לא תורם לנו הרבה, כאשר אנחנו זורמים במסלול שלנו אין לנו באמת תהיות למה אנחנו כאן ומה התכלית שלנו מעבר לכל אותם שיעורים ותיקונים יש לנו כאן גם יעוד לממש, וכל אחד והיעוד שלו הוא לא בהכרח להיות רוחני ולעזור לכלל. אם תגלי יותר התעניינות מה קורה סביבך, תתחילי לראות אתהדברים לעומק ולא ברמה השטחית של בנליות את תגלי הרבה דברים את תגלי עולם ומלואו זה הכל עניין של ראיה ועד כמה אנחנו באמת רוצים להשקיע בחיים שלנו עד כמה אנחנו רוצים להכניס תכלית לחיים שלנו. לכן מה שאני אומרת תתחילי לראות מה כל אחד בסביבה שלך משקף לך וכמובן ההשלכה היא כלפי עצמך, תתחילי לראות את התמונה מלמעלה מה באתם לעשות כאן ביחד מה באתם ללמוד וללמד אחד את השני זה יכניס לך יותר טעם ומשמעות לחיים ואלי גם הגיע הזמן שתתחילי לגעת ביעוד שלך בחיים האלה.

DBTK

New member
אני לא מצליחה להבין את המשמעות של

"לגעת ביעוד". איך אני אמורה לגעת בו ולגלות אותו? אני מאמינה שקיים עולם ומלאו מעבר למה שנראה לעין ובכל זאת לא מצליחה לראות מה באמת אנחנו עושים כאן. איך את נגיד גילית את היעוד שלך ואיך את מבינה את הקיום שלנו בעולם?

למעלה