שלום רותי

חני 61

New member
שלום רותי

כבר כמה שנים שאני נמצאת על גלי אלפא לפנות בוקר אחרי חלום או לפני חלום אני מקבלת מסרים שלפעמים לא מבינה הכול וגם רואה גלגולים שונים לא יודעת אך אני מגיעה לזה לא למדתי זה בא לי לפני כמה חודשים ראתי משהוא שקצת נבהלתי והפסקתי לראות אתמול בבוקר ראתי את הבר מצווה של בני שהיה לפני כ 14 שנים האם תקשרתי עים התת מודע שאני מקבלת את המסרים ורןאה תמונות שונות וגלגולים אני ערה אבל נמצאת בטראנס שלא יודעת אך מגיעה לזה היות ובמשך היום לא מגיעה לזה רק לפנות בוקר מה את חושבת על זה תודה רבה יום טוב חני מימון

רותי 11

New member
חני 61 יקרה

שעות הבוקר בכל אופן השעה שבה אנחנו בדיוק מתעוררים משינה היא אכן שעה שאנחנו נמצאים עדיין בגלי אלפא וכשאנחנו נמצאים במצב הזה, ברור שהתקשור קולח, מדיטציה מביאה אותנו למצב של גלי אלפא, לכן מאוד מומלץ לתקשר או לעשות מדיטציות בזמן הזה. ואני מכירה כמה כאלה, אכן גלגולים שאת רואה בקטע הזה זה תקשור עם תת המודע, ואין טוב יותר מלהגיע לגלי אלפא כדי ליצור קשר עם תת המודע שלנו. לא צריך ללמוד את הדברים האלה הם באים לנו באופן טבעי לחלוטין נכון שבהלה גורמת לנו לפעמים להיחסם מפני הדברים האלה , אבל תמיד אפשר לשחרר את זה ולחזור לחוויה, אבל כמו שציינת את זורמת עם הטבע שלך וזה מעולה, את יכולה מכאן להמשיך ולפתח את זה.

למעלה