שלום רותי!!!!!!!

אורית1980

New member
שלום רותי!!!!!!!

היי שמי אורית נולדתי ב25 ביולי 1980 אשמח אם תאמרי לי מי הייתי בגלגול הקודם ומה הקשר ביני לבין בעלי תודה תודה תודה

רותי 11

New member
אורית1980 יקרה

תרשי לי להתייחס בגלגול קודם, לגלגול משותף לך ולבעלך. אני רואה אתכם רכובים על סוסים אבל אתם לא לבד יש איתכם עוד אנשים אתם רוכבים באזור מיוער קצת, מרגיש אירופה, משהו בערך לפני 500 שנה או משהו כזה אתם בדרך למקום מסויים מאוד, ככה התחושה שלי זאת לא רכיבה לשם הנאה, בעלך(היום) מוביל בראש החבורה, את רוכבת מאחוריו, מרגיש לי שאתם מנסים להגיע לאזור חדש ואתם מנסים להתיישב שם, ואתם כאילו השליחים שהולכים לבדוק את המקום, אתם רוצים להקים ישוב חדש רחוק מהמקום שאתם גרים בו כי אתם צעירים ואתם לא אוהבים את הסביבה שגרתם בה, למרות שאין לכם בעיה כלכלית (לפי התחושה) אתם כאילו חלוצים או משהו כזה, אני רוה שלבסוף אתם מגיעים למקום מדהים ביופיו, בעל שפע של מים וצמחיה מקום שאתם תוכלו להמשיך לחיות בו ברווחה בלי בעיות. אני מקבלת שאת ובעלך גם שם באותה מערכת יחסים של בעל ואישה.

אורית1980

New member
רותי!!!!!!!!

יוו את לא מבינה איך ריגשת אותי לפני כמה שנים הייתי אצל רב והוא אמר לי שאני ובעלי אנחנו זיווג משמים ושלא משנה מה יקרה תמיד נהייה ביחד מה את אומרת?! חוץ מזה היה חשוב לי לדעת מי הייתי בגלגול הקודם האחרון שלי אבל לזה אני אחכה ליום ראשון תודה רבה לך!!! אורית

אורית1980

New member
ועוד משהו....

לפני ש5 חודשים אימי הגיעה אליי לחלום וטיילנו יחד היא קנתה לי בגדים לתינוקות לאחר שבועיים גיליתי שאני בהריון היא נפטרה לפני שנתיים וחצי. לפני10 שנים חלמתי שאני ישנה בצריף יורד גשם ומישהו נוגע לי ברגל ואומר לי קומי סבתא שלך מתה בטותו זמן סיפרתי את זה רק לאמא של י ז"ל ולאחר 30 ימים אחי הבכור מעיר אותי כשהוא נוגע לי ברגל והוא בוכה ואןמר לי קומי סבתא מתה . היו לי עוד כמה כאלה מה לעשות? מי אני? מה אני ?

רותי 11

New member
את אדם שמקבל

מסרים בחלום אגב הם נראים מאוד ברורים את פשוט זוכרת אותם, זה קורה לכולם רק לא כולם יודעים להבחין בכך.

רותי 11

New member
תוספת

ושלא תביני לא נכון זה שאת כמו כולם לא ממעיט מערכך

למעלה