שלום רותי

שלום רותי

אני רוצה לשתף אותך ואת חברי הפורום בחוויה / אירוע שהתרחש לפני מספר שנים ומעסיק אותי עד היום. אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה, אך אשמח לשמוע את דעתך. נסעתי לבית מלון עם חבר קרוב, במהלך הלילה לא הצלחתי להירדם ובשלב מסויים אני רואה על הקיר שממוקם בסמוך למיטה צל של הכיסא שהיה בחדר ועליו יושבת דמות של אדם גדול ומבוגר שמסתכלת לכיוון שלי, (אציין כי על הכיסא לא היה מונח דבר ולא היה דבר בסביבה שיכל ליצור צל שכזה), בתחושה שלי זה הרגיש לי שזהו סבא שלי שנפטר לפני מעל 10 שנים אך תווי הפנים לא היו ברורים כלל. מאד נלחצת אך לא הערתי ולא שיתפתי את האדם שהיה איתי והתגלגלתי כל הלילה במיטה. בנוסף, אני לא יודעת אם יש קשר במהלך הלילה כאבה לי מאד העין ובבוקר ראיתי כי התפתחה לי שעורה בעפעף מעל בעין. חיפשתי אם יש בחדר משהו שיוצר את אותו הצל ואולי אני הוזה, אך לא ראיתי דבר בחדר שיכל ליצור על הקיר בצורה ברורה צל שכזה. רותי, אשמח לשמוע את דעתך. האם באמת ישנה אפשרות שהצל היה של משהו שלא נכח בצורה פיזית בחדר? מי זה? מה זה? ומה משמעות הדבר?

תוספת קטנה

נזכרתי בדבר נוסף, שאומנם נלחצתי ממה שאני רואה אך הצל / הדמות לא היתה ניראת מאיימת אלא רגועה וניחוחה.

רותי 11

New member
הולכת קדימה יקרה

זה בהחלט יכול להיות ותאמיני לתחושה שלך שזה היה כנראה סבא שלך או יותר נכון רוחו של סבא שלך. לגבי השעורה בעין לא יודעת אם יש קשר, אבל הוא היה שם כמשגיח כי הוא רק הסתכל ולא עשה כלום וכמו שציינת הדמות נראתה נינוחה ולא מאיימת, אין להם מטרה לאיים עלינו הם באים ליצור קשר ולהראות שהם אכן קיימים אמנם במימד אחר אבל הם קיימים, יכול להיות גם שהוא היה שם מסיבה אחרת והוא מנע משהו אחר שיכל לקרות והנוכחות שלו מנעה את זה.

למעלה