שלום רותי,

חתךהזהב

New member
שלום רותי,

קודם כל אני רוצה להודות לך על שיחה שניהלתי איתך בעבר במסרים, אני לא יודעת אם את זוכרת, אני מניחה שלא אבל הנה אני כותבת כאן וזו התקדמות (ובכלליות ישנה התקדמות משמעותית בחיי לגבי הנושא שדיברתי איתך עליו) מעבר לכך, אני רוצה לעלות בפנייך את המצב שאני נמצאת בו כרגע אני לא יודעת בדיוק איך להציג אותו או באיזה בקשה אני ניגשת אליך לכן אני אניח שאני פשוט רוצה חוות דעת ממך. ישנה בחורה שיצא לי להכיר לאורך השנתיים האחרונות, היא איתי באותה מסגרת לימוד אני חושבת שבפעם הראשונה בחיי אני מעוניינת במישהי מבלי שהיא תרצה אותי קודם לכן או שאנחנו בתוך קשר, רק לפני מספר ימים הגעתי להבנה שאני מפתחת כלפיה רגשות הבעיה היא... שהיא סטרייטית... יש לך עצה? דעה? ראיה כלשהי לגבי העתיד? כי למרות הכל יש לי תחושת בטן שנותנת לי ספק קטן שיכול להיות.. אבל אני לא רוצה להשלות את עצמי..

רותי 11

New member
היי מתוקה- מה בעצם

את שואלת? האם היא באמת סטרייטית, או שיש סיכוי? כי לשאול אם היא כזאת או לא אני לא יכולה כי אין את האישור שלה. לכן חשוב שתשאלי את השאלה מהכיוון שלך בלבד.

חתךהזהב

New member
...

סתם לידע כללי.. את תוכלי לענות לי על זה? אם יש סיכוי ביני לבינה?

רותי 11

New member
חתךהזהב יקרה../images/Emo140.gif

אני מקבלת שמה שעליך לעשות זה לקבל את הידידות שלה בלבד. תוורתי על מה שאת חושבת ותנסי להתמקד בידידות שלכן ובמה שיש לה להציג בפניך. וזה לא זוגיות, זאת ידידות

למעלה