שלום רותי

שלום רותי

כל הכבוד על מה שאת מעניקה לאנשים בפורום זה.. אני בתקופה מאוד מעיקה. חסרת מנוחה,לא מרוצה כמעט מכל מה שקיים בחיי ולא מצליחה לשנות כלום כמעט. למה ומה עושים? ברכת חג שמח לך ושנה טובה !

רותי 11

New member
יש ניסים ../images/Emo24.gif יקרה

שאלה לי אלך את מנסה לעשות דברים שאת אוהבת? או שאת עושה דברים שאת חושבת שצריך לעשות? תתחילי עם הדברים האלה לתחבר לרצונות ולצרכים האמיתיים שלך ולא של החברה. אני מקבלת שיש לך מגע של זהב, זהמעניין כי את לא מצליחה כי את לא בכיוון כי נאמר לי שכאשר תעשי את מה שאת באמת רוצה מבפנים את ממש תצליחי, חוסר ההצלחה הוא איתות עבורך שאת לא בכיוון הנכון שלך יקירה. תתחילי להתחבר לאינטואיציה שלך שתוביל אותך למקום הנכון לך.

זה העינין

אני בתקופה מאוווווד מבולבלת. מרגישה לא מחוברת לאינטואיציות ומתקשה לקבל החלטות. מה ניתן לעשות? תודה עד כה !!

רותי 11

New member
מתוקה אולי כדאי

שתקחי פסק זמן קצר עם עצמך בלי לחץ אם את יכולה לעשות מדיטציות כדי להיכנס לשקט פנימי מומלץ, העיקר שתקחי מרווח נשמיה ותפקסי את עצמך כרגע, כי ממקום כזה את תוכלי לקבל החלטות ולא ממקום של בלבול לכן חשוב שתעשי את זה עם עצמך, ולאט לאט תחזרי למסלול, וזה עדיף מאשר להמשיך להיות מבולבלת והעיקר לדחוק את עצמך להגיע להחלטה, ההחלטות ממקום כזה יכולות להיות שגויות כי במצבים כאלה אנחנו לא מספיק קשובים לעצמנו אז כנסי פנימה ומשם תצאי החוצה חזקה

למעלה