קטיהפלד יקרה ../images/Emo140.gif
יש לי חלק מהדברים שהם כתובים באתר שלי שהוא עדיין בבניה אבל יש בו כבר מספר דברים אני אביא לך קישור בסוף ההודעה. לומר לך את היעוד שלך אי אפשר - כי זה דבר שלא מקבלים. תקיונים זה תליו כי אנחנו באים למספר תיקונים וחלקם עברנו ויש לנו כרגע ויהיו לנו בעתיד הרחוק יותר. אפשר לקלוע יותר לגבי שיעורים - כי תיקונים הם מול אנשים פרטניים ושיעורים זה מול הכלל. טיפ קטן לי אליך השנה את מתחילה מעגל נשמתי חדש, כל 7 שנים אנחנו מתחילים אחד וסוגרים את האחר, לכן בתקופה הזאת אנחנו מקבלים מעין זריקה אנרגטית, כדי שנוכל להתחיל במרץ את מה שבאנו לעשות בתקופה הקרובה וזאת גם הזדמנות לסגירת מעגלים. אז יש לך עד יום ההולדת שלך זמן כדי לסגור ולהתחיל חדשים ונעבור לתקופת חיים אחרת שלך: אני רואה אותך כרקדנית בלט, עם כושר פיזי מעולה, את היית רקדנית ברמה טובה מאוד ומוערכת מאוד , מגיל קטן מאוד התחלת ללמוד את זה היית ממש ילדה קטנה וכל חיים סבבו סביב המחול. את גם נישאת לרקדן בלט, אחד שהיה בלהקה שלך - לא היו לך הרבה אופציות אחרות, כי את היית כל הזמן חיה את הבלט רק רוקדת או מתאמנת, לא היו לכם חיי חברה עשירים, לכן גם לא הכרת הרבה גברים באותה תקופה, היו לך חיי נשואים מעניינים, מצד אחד היה את המקצוע המשותף, היה לך מישהו שיכולת להישען עליו בזמנים קשים. אבל מצד שני אתם הייתם כל הזמן ביחד, כאילו נוצר מצב שלא הייתה לך באמת פרטיות לא היה לך זמן לעצמך בלבד. זה משהו שהיה חסר לך שם מאוד, ולדעתי אחד הדברים שבאת לחוות כאן זה דווקא להתחבר לפרטיות שלך ללבד שלך קצת, לדעת לקחת לעצמך את פסקי הזמן שלך בשביל עצמך - ולא רק לאחרים ולא רק סביב אחרים או סביב המקצוע.