שלום רותי

dafdaf11

New member
שלום רותי../images/Emo68.gif

בשנה האחרונה אני לומדת וחווה רוחניות מדהימה. רציתי לדעת מה הוא היעוד הרוחני שלי? למדתי טארוט, רייקי ואני אתחיל ללמוד ביואורגוני בקרוב. עברתי חוויות מדהימות וקשה לי להשאר מקורקעת. בזמן האחרון אני לא חווה יותר דברים רבים ,אלא, יש לי "שקט". אני לא רואה הילות כמו שראיתי. נדמה לי כי נעזבתי לבדי. היו לי לילות מדהימים של חזיונות והרגשתי מאושרת. וכעת, כלום, נדמה לי כי רק אם אני בתהליך של למידה אז קורים לי דברים נפלאים. איך אדע מהי הדרך לקראת היעוד שלי? מהו היעוד שלי? האם יקרו לי עוד דברים מדהימים או שזהו ...נגמר? ומה הייתי בגלגול קודם? חגש מח ושנה טובה. רונית

רותי 11

New member
dafdaf11 יקרה ../images/Emo140.gif

בואי נאמר שכל מה שאת חווה אכן יש לזה תקופות הורבה פעמים זה קורה שיש מעין האטה בחוויות אבל לעולם זה לא יגמר אלא ההפך זה ילך ויתפתח כמובן שהכל תלוי בך ועד כמה תמשיכי להיות פתוחה לקבל ולחוות דברים חדשים, ליעוד שלך את מתקדמת לאט לאט ובבטחה, יש לנו כל הזמן מעין תחנות ביניים בדרך ליעוד העל שלנו, וגם אצלך זה קורה ההדרכות בגדול לא נותנות את יעוד העל מעבר לכך שזה כולל עזרה לכלל. בזמן תהליכי למידה את נמצאת במקום פתוח יותר מחשבתית ולכן את גם יותר חווה דברים, תמשיכי לשמור על ראש פתוח וזה ימשיך כמו שציינתי קודם. השמיים הם לא הגבול. אגב הרבה פעמים יש תחושה שאנחנו נעזבים וכאילו לבד זה לרוב קורה בזמן חילופי הדרכות, ככה שאין לך ממה לחשוש את בכל מקרה אף פעם לא לבד. אני מנסה לבדוק לך מה היית בגלגול הקודם ואו שאני לא מרוכזת או שאני מושפעת מהסרט הארי פוטר שראיתי עכשיו, אני פשוט רואה אותך כרגע כאילו מרחפת מעל מטאטא. אז לדעתי אני אניח לזה ולא אנסה להמשיך לבדוק מקסימום פעם אחרת

dafdaf11

New member
מה שאני מרגישה

ממש כך כמו שכתב, כאילו הניחו לי ואני די עצובה. יכול להיות שהתחלפו המדריכים? ז האולי מסביר את ה"שקט" שי לי בראש. אשמח אם תצליחי לבדוק עבורי מה הייתי בגלגול קודם. זה במחשבות שלי. תודה ויום נפלא. רונית

רותי 11

New member
dafdaf11 יקרה ../images/Emo24.gif

אני רואה שהיית גבר, אני רואה אותך רוכבת על סוס עם בגדים/מדים כהים את נושאת דגל (משולש) ירוק, כובע ירוק, זאת מעין תהלוכה מסויית תהלוכת ראווה או משהו כזה, זאת תהלוכה שנעשית לאחר קרב עקוב מדם שהשתתפת בו - ואתם מגיעים חזרה למקום המגורים שלכם, כמנצחים. מרגיש לי שזה באסיה, משהו לכיוון מרכז, כמו הודו, פקיסטן המקומות האלה, גם המראה החיצוני וצבע העור שלך מעיד על המוצא שלך שם. אני לא בטוחה שהלוחמה קשורה לצבא לא מרגיש לי שזה צבא, אלא מעין פלאנגה או משהו כזה. אתם גם מתקבלים בכפר שלכם כגיבורים גדולים. אתם על הדרך גם בוזזים קצת כדי להביא אוכל לכפר, כי האזור לא אזור עשיר במזון, אזור מאוד עני, ומי שמחובר אליכם "מרוויח" - הוא בעצם מרוויח אוכל. את אמנם מתחתנ/ת שם אבל מרכז החיים היא בעצם העיסוק שלך - כלוחם. כמה שזה רחוק מהחיים האלה שלך כאן.

למעלה