נפש אני לא צריכה עוד
פרטים והנה מה שאני מקבלת/רואה. נפש אני רואה תמונה שהאמת גם אתמול ראיתי אותה אבל ההגיון שלי משום מה דחה אותה כי זה מתקשר בדרך מסויימת לתמונה דומה לשאלה בראשית השרשור (לא שלך) לכן חשבתי שאני מתבלבלת ואז העדפתי להניח לזה - אבל עכשיו אני רואה את אותה תמונה ואני מבינה שזה נכון ולא מקרי. אני רואה אותך כסייף, או קי מה שאנ ימקבלת שהיית בן אצולה לכן למדת סייף זה היה דבר מתבקש באותם ימים. זה באירופה, היה חשוב לך מאוד להפגין את המיומנויות שלך, ולמדת כל מה שאפשר, כדי להרשים את הסביבה למדת, צייד, רכיבה אומנותית על סוסים, צייד וכל דבר שיפגין את הקישורים הגבריים שלך, מה שכן הצטיית בלכ מה שנגעת כי היית חדור/ת מוטיבציה להוכיח שאת מסוגל/ת. חיפשת הערצה, מצד אחד קיבלת אותה, אבל מצד שני זה גרם לכך שאנשים התרחקו ממך, כי היית בעלת אגו מנופח בעקבות כך, את אספת סביבך הרבה חנפנים ללא חברים אמיתיים. זה השאיר אותך במקום מאוד מבודד כי את ידעת שמי שסביבך לא באמת רוצה את טובתך - אלא את חסדיך - כי בכל זאת היית איש עשיר ובעל כוח. אבל נשארת בעצם לבד כי הרבה אנשים התרחקו ממך, אנשים אמיתיים התרחקו ממך, ולדעתי מה שחשוב לך היום זאת כנות, וחברות אמיתית. זה אחד הדברים שהבאת איתך מאותה תקופה. את הבאת איתך את הסלידה מצביעות והתרפסות.