שלום רותי

sharon30v

New member
שלום רותי../images/Emo20.gif

האם יש דרך לדעת מה הייתי בגלגול קודם, ומה יעודי בגלגול הזה
אשמח להארות, שרונה

רותי 11

New member
שרון בוקר טוב לך ../images/Emo140.gif

ישנם מספר דרכים לדעת מה היינו בגלגולים קודמים הדרך המהירה ביותר היא כמובן תקשור, - בתקשור אפשר להיות מאוד מכוון ומאוד ממוקד ולקבל כמובן תשובה ממוקדת. דרך שחזור אנחנו מגיעים כל פעם לתקופות חיים אחרות ולאו דווקא בסדר הכרונולוגי שלהם, אנחנו מגיעים לתקופות חיים שאמורות לעזור לנו לתקן או ללמוד מהם וזה לא בהכרח הגלגול האחרון שלנו. יש אפשרות לדעת דרך דמיון מודרך, ריברסינג, ושינה אבל כל אלה לא מחייב שיקחו אותך לתקופת החיים האחרונה שלך. גם ככה בשינה הרבה פעמים אנחנו מטיילים בכל מיני תקופות חיים שלנו. שאלת מה היעוד שלך כאן, ולגבי זה אין באמת תשובה מלאה, מהסיבה הפשוטה שאף פעם לא באמת נותנים לנו את היעוד המלא שלנו, יכולים לתת לנו (בתקשור) רק את היעוד הקרוב או חלק מהיעוד אבל לא את היעוד הכולל שלנו. לרוב היעוד שלנו מתמקד בקטע של נתינה לכלל, ואצל כל אחד זה מגיע בצורה אחרת וממקום אחר, אנחנו מכינים את עצמנו לאורך כל החיים לקראת היעוד שלנו, אם זה דרך הלמידה שלנו, למידה עצמית למידת החיים או למידת קורסים למיניהם. הכל מכין אותנו לקראת היעוד הגדול שלנו ולרובנו יש יעוד כזה, בפרט בתקופה שאנחנו נמצאים בה.

sharon30v

New member
../images/Emo51.gif רותי../images/Emo26.gif

האם את יכולה לתקשר עבורי ולדעת לגבי גלגולים קודמים
תודה על המידע בנוגע לייעוד. אשמח להארות, שרונה

רותי 11

New member
שרון יקרה הנה מה שקיבלתי

אני אומר לך את מה שאני רואה - לרוב ההדרכה מראה לי את התמונות של הגלגלולים אני רואה אותך כגבר, וזה לא הגלגול האחרון שלך זה משהו רחוק יותר, אני רואה אותך בדו קרב - חרבות מול גבר אחר, הדו קרב קורה בגלל תחרות על ליבה של בחורה ששניכם חושקים בה, אותה בחורה דווקא נהנית מכל העניין, זה מעלה את האגו שלה ומשרת אותו. את ואותו בחור נלחמים על ליבה כשלמעשה היא אפילו לא מעוניינת בכם, את/ה מנצחת בדו קרב אבל לאכזבתך את מגלה שכל מה שקרה היה לשווא ושאותה בחורה הוליכה אתכם שולל, זה גרם לך לאכזבה מהמין הנגדי הנשי. אגב זאת אחת הסיבות שהגעת לכאן היום כנקבה ולא כזכר. יש בתוכך עדיין היום את אותה אכזבה מהמין הנגדי. כאילו בתחושה הפנימית שהם מוליכים אותך שולל ושלא באמת כדאי להשקיע עד הסוף.

sharon30v

New member
רותי בוקר אור../images/Emo42.gif מדהים../images/Emo70.gif

מה אני אמורה לעשות עם זה, זה מאוד מעניין, מוזר ונכון יש לי בעיה עם אמון במין השני ובעצם את אומרת שזה מתחיל הרבה אחורה, איך מתקנים? האם ניתן? אשמח להכוונה והארות, שרונה

רותי 11

New member
שרון בוקר טוב ../images/Emo140.gif

ראשית להבין מאין זה מגיע ולהבין שזה זכרון נשמתי שאת יכולה לנקות אותו, את יכולה להתחיל בזה שתנסי לתקשר עם התאים שלך עם ה - D/N/A שלך ששם בעצם יושב אותו זכרון, לדבר איתו ולומר לו שאת משחררת את אותו זכרון שחוסםאותך ומפריע לך בחיים. תנסי לבקש לפני השינה להגיע לאותה תקופת חיים ולתקן או לשחרר בעקבות זה את אותו זכרון - כמובן להכניס לעצמך לראש באמצעות מנטרות חוזרות ונשנות שאת אכן נותת אמון ביקום ובכולם, ולבסוף אם גם זה לא עזר אז ללכת לשחזור גלגולים, ששם זה יהיה להערכתי שחזור אחד. את צריכה להבין שכמעט כל מה שקורה לנו היום קורה בעקבות תקופות חיים אחרות שלנו. אם תדפדפי אחורה תראי שהבאתי בזמנו תרגיל לנקות דברים שחוסמים אותנו דרך החלומות.

נפש2

New member
ואהו.. רותי, נשמע מדהים... את יכולה לנסות...

ולאמר גם לי מה הייתי בגלגוליי הקודמים? תודה מתוקה!!

רותי 11

New member
נפש כמו שאמרתי לצדף הים

אם יש לך משהו ממוקד שאת רוצה לדעת זה עדיף ויכול לעזור ואני אכנס מאוחר יותר ואענה אם לא ענית לי עד אז אז מה שאנ יאקבל אני ארשום

נפש2

New member
רותי היקרה, הרבה תודות!!

לא עולה לי בראש משהו ספציפי. אשמח לשמוע בכלליות. תודה רבה! את צריכה פרטים נוספים כלשהם?

רותי 11

New member
נפש אני לא צריכה עוד

פרטים והנה מה שאני מקבלת/רואה. נפש אני רואה תמונה שהאמת גם אתמול ראיתי אותה אבל ההגיון שלי משום מה דחה אותה כי זה מתקשר בדרך מסויימת לתמונה דומה לשאלה בראשית השרשור (לא שלך) לכן חשבתי שאני מתבלבלת ואז העדפתי להניח לזה - אבל עכשיו אני רואה את אותה תמונה ואני מבינה שזה נכון ולא מקרי. אני רואה אותך כסייף, או קי מה שאנ ימקבלת שהיית בן אצולה לכן למדת סייף זה היה דבר מתבקש באותם ימים. זה באירופה, היה חשוב לך מאוד להפגין את המיומנויות שלך, ולמדת כל מה שאפשר, כדי להרשים את הסביבה למדת, צייד, רכיבה אומנותית על סוסים, צייד וכל דבר שיפגין את הקישורים הגבריים שלך, מה שכן הצטיית בלכ מה שנגעת כי היית חדור/ת מוטיבציה להוכיח שאת מסוגל/ת. חיפשת הערצה, מצד אחד קיבלת אותה, אבל מצד שני זה גרם לכך שאנשים התרחקו ממך, כי היית בעלת אגו מנופח בעקבות כך, את אספת סביבך הרבה חנפנים ללא חברים אמיתיים. זה השאיר אותך במקום מאוד מבודד כי את ידעת שמי שסביבך לא באמת רוצה את טובתך - אלא את חסדיך - כי בכל זאת היית איש עשיר ובעל כוח. אבל נשארת בעצם לבד כי הרבה אנשים התרחקו ממך, אנשים אמיתיים התרחקו ממך, ולדעתי מה שחשוב לך היום זאת כנות, וחברות אמיתית. זה אחד הדברים שהבאת איתך מאותה תקופה. את הבאת איתך את הסלידה מצביעות והתרפסות.

נפש2

New member
רותי, תודה רבה!!

אני יכולה להיות חוצפנית, ולבקש לדעת על גלגולים נוספים שלי, מה קשור הפרוד שלי לגלגול הנוכחי? האם היה לי איזשהו קשר לאהבתי הראשונה בגלגול זה? האם היה לי איזשהו קשר משמעותי עם מישהו מבני משפחתי? תודה וסליחה על הנודניקיות שבי!!!

נפש2

New member
תיקון: האם היה לי איזשהו קשר לאהבתי הראשונה..

בגלגולים קודמים? והאם את יכולה גם לחזות את העתיד בגלגול הנוכחי??? שוב, תדוה

למעלה