שלום רותי

sumsum10

New member
שלום רותי ../images/Emo140.gif

לפורום הזה הגעתי במקרה לאחר שראיתי את הניק שלך בפורום נפלא אחר קראתי כמה מעיצותייך ותקשורייך כאן בפורום ואת בהחלט מיוחדת במינך. רציתי לדעת מה אירע לי בגלגולים הקודמים ש"תוקע" אותי בגלגול זה או - מה השיעור שלי כאן ועכשיו? המון תודה

רותי 11

New member
sumsum10 יקירה ../images/Emo140.gif

תודה על המחמאות. תביני שבדרך כלל מה שקורה איתנו כאן זה בעקבות "אסופה" של גלגולם קודמים לרוב הדברים לא מגיעים מגלגול אחד. אז אני אנסה להתמקד בדבר אחד ברשותך. אני רואה אותך כאמן קרקס, התעסקת עם אש, לפידים וכאלה, אני מקבלת שזה היה במזרח הרחוק התהלכת על חבל ועשית כל מיני תרגילי אקרובטיקה עם האש. כאיש קרקס נדדת כל הזמן ממקום למקום, לא היה לך משהו יציב בחיים מעבר לקרקס ולאימונים המפרכים, כי היית חייב/ת להיות כל הזמן בכושר, עירנות ודריכות, כל הזמן להיות בפוקוס ושיווי משקל לא קל, בפרט שגם אין תנאי מחייה נוחים במיוחד לחיות בנדודים זה לכל הדיעות לא משהו יציב בחיים. מה שכן הצלחת מאוד להרשים את הקהל עם כל הפעלולים שלך, לאחר שלא יכולת להמשיך בתפקיד הזה עברת להדריך את הצעירים שהיו במחנה הקרקס. גם בזה הצלחת מאוד את למדת שם המון תרגילי מיקוד וזאת יכולת שהבאת איתך מאותה תקופה כדי להתגבר על חוסר המיקוד שלך, אם תיכנסי פנימה את תגלי אותה את אותה יכולת מופלאה שעשתה אותך וירטואוז באותה תקופה. נכון שאת חשה תקועה , אבל באת לפתור פה דברים לא קלים אבל במקביל הבאת איתך לכאן דברים שיעזרו לך להתמודד איתם וזה אחד הדברים. השיעור שלך בחיים האלה הוא לדעת לחיות במיקוד, לחיות את הפנים שלך ופחות להתמקד בחיצוני. להוציא את היופי הפנימי שלך ולהביא אותו לידי ביטוי.

sumsum10

New member
תודה רבה רותי ../images/Emo23.gif

אבל לא כ"כ הבנתי את כוונתך....... "נכון שאת חשה תקועה , אבל באת לפתור פה דברים לא קלים אבל במקביל הבאת איתך לכאן דברים שיעזרו לך להתמודד איתם וזה אחד הדברים" - איזה דברים באתי לפתור? מה עוזר לי לפתור אותו? למה כוונתך שאני צריכה לחיות את הפנים ופחות להתמקד בחיצוני?

רותי 11

New member
sumsum10 ../images/Emo24.gif

אחד הדברים שציינתי שהבאת איתך לכאן זה את הוירטואוזות שהייתה לך באותו גלגול, הבאת איתך את הקלילות הפיזית לכאן כדי שתתמוך בך כאן. לא בדקתי מה באת לפתור כאן, כי בהחלט באת לפתור מספר דברים אני אנסה לבדוק מאוחר יותר אם אפשר מה חלק מהדברים שבאת לעבוד עליהם כאן. ואם לא יצא לי היום אל דאגה כמו שהבטחתי אני תמיד נותת לבסוף את התשובות

רותי 11

New member
sumsum10 יקרה ../images/Emo24.gif

אני מקבלת שאחד הדברים שבאת ללמוד זה - לדעת להתגבר על החוסר, יש לך חוסר פנימי כאילו חוסר באהבה, חוסר שקט, את תמיד כאילו מרגישה שחסר לך משהו, מה שבאת ללמוד זה לדעת לחיות בעושר פנימי, במלאות, וכמו שאמרתי מקודם דרך הפנים מגיעים לחוץ, את צריכה להתחיל להתחבר לפנים שלך להתחיל להכיר אותך מבפנים, להבין שיש לך יכולות מופלאות, לא להמעיט בערך עצמך, את כל הזמן באי שקט פנימי כאילו משהו צריך לקרות וזה לא קורה ואת לא מבינה למה ומשם באה תחושת התקיעות. הפנים שלך יודע שבאת לחוות פה דברים מסויימים, ואת במודע כמובן לא יודעת מה זה ויש מעין קצר תקשורתי ביניהם. וזה מביא אותך להיות בחוסר שקט, כאילו דברים לא זורמים, כי את לא מבינה מה הם אותם דברים, ואת צריכה פשוט לחפור עמוק בפנים כדי לענות על השאלות האלה. וכמו שציינתי הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה להתחבר להוויה שלך, לפנים שלך, למהות שלך, את לא יכולה לברוח מזה. נכון שאני לא נותת לך תשובות ברורות מאוד וזה לא סתם כי את הדברים את צרכיה לקבל לבד, יש את הכיוון את צריכה להתחיל לגעת, כדי לדעת. את צריכה לגעת ברוח ודרך זה תגיעי למה שבאת לעשות כאן, שאלה של יעוד וכזה זה עדיין רחוק ממך מה שכן את יכולה להתחיל בזה שכל בוקר תקומי ותבקשי לזמן לך את כל מה שנכון לך לטובתך העליונה לאותו יום - ותשימי לב לסימנים שנשלחים אליך כי אין דבר כזה צירופי מקרים. ברגע שתדעי לקרוא את הסימנים את תדתעי לקרוא את עצמך. וזה מידע שקיבלתי מנשמתך

למעלה