שלום רותי

bilu88

New member
שלום רותי../images/Emo1.gif

לפני מספר ימים בני מאור חלם חלום משונה. בחלום מוציאים אותו להורג באמצעות סכין אבל הוא לא רואה אף אחד סביבו למרות שהוא יודע שמישהוא הורג אותו. לאחר מכן הוא מודע לזה שהוא הפך לרוח. האם יש משמעות כלשהיא לחלום? מוות מסמל לרב סוג של תהליך אבל הוא לא יודע באיזה תהליך מדובר אם בכלל.
תודה bilu88

רותי 11

New member
לרוב מוות מסמל התחלה

חדשה אבל הפוכה ממה שאנחנו רגילים אליה כאן מרגיש לי שזה היה חלום גלגול

bilu88

New member
תודה רותי:)

על התשובה המהירה. ויש לי שאלה נוספת:לגבי קורס התקשור- האם ניתן לקחת 8 מתוך 10 מפגשים? מכיוון שאני כנראה לא אהיה אז בארץ.

bilu88

New member
שלום רותי- שאלה נוספת:)

לא מזמן היינו בחופשה בחו"ל במהלכה הבת שלי זיהתה מקום מסויים שהיא נזכרה שחלמה עליו לפני מספר שנים. זה מעט מוזר מכיוון שמעולם לא היינו במדינה הזו לפני כן והמקום אותו היא זיהתה היה תחנת רכבת צדדית. רציתי לשאול איך ייתכן שהיא חלמה על מקום אמיתי שמעולם היא לא הייתה בו? האם הנסיעה לשם הייה ידועה מראש באופן לא הכרתי?..
תודה bilu88

bilu88

New member
יש גם חלומות שבהם../images/Emo1.gif

חולמים על מקום מסוים ובסוף מגיעים אליו. לדוגמא מישהוא שחולם על מרכז קניות ולאחר כמה חודשים הוא מגיע אליו במקרה ומזהה שחלם שהוא היה בו. זה איננו זיכרון מחיים קודמים אז מה זה? מן הרגשת דה זה וו

רותי 11

New member
בהחלט - אני אישית תמיד מאפשרת

לתלמידים שלי לחזור לאחר מכן לקורסים אחרים שאני פותחת ללא תוספת תשלום ובעצם שני המפגשים האחרונים הם מפגשים של התנסות מול אנשים שאני מביאה מבחוץ. כי את התקשור עצמו אני מתחילה כבר מהמפגש השלישי

למעלה