שלום רוצה להתיעץ

שלום רוצה להתיעץ

אני נשוי לבחורה עולה מברית המועצות יש לנו ילד אחד בן 4 וכלבתפודל כמו כן אמא שלה גרה איתנו בזמן האחרון אני מרגיש שאני נחנק ורוצה להפרד האם חוצ ממזונותלילד ולאשה אני צריך גם להיות אחראי על אמא שלה שגרה איתנו?וגם אם אם היא ממשיכה להחזיר בכלבה אני צריך לממן אותה ? לתשובתכם המהירה תודה

קח בחשבון שמזונות פלוס שליש שכר דירה

בערך משהו כמו 3500 ש'ח לא כולל הוצאות נוספות שיבואו במשך הזמן
ולא אתה לא צריך לשלם על הכלבה ולא על אמא שלה אבל בעקיפין אתה
תממן אותה.

איזה הוצאות

ולמה יעלה לי בעקפין עוד כסף עם אנ י ישלם 3500 שקל ולמה בכלל אני חייב משהו לאמא שלה שגם ככה חיה על חשבוני הרוסיה המגעילה הזותי

drorbar19

New member
אני

לא הצלחתי להבין מי הכותב.
בא לך להסביר לי?

אני לא יודע מה שמו

והיכן הוא גר, אבל מתוך האמירה הזאת למדתי דבר או שניים על האישיות שלו

drorbar19

New member
מה למדת למשל,

מלבד זה שהוא כנראה מאוד פגוע מהמצב אליו הוא נקלע, ומרשה לעצמו להתבטא בחופשיות במקום לשמור בבטן?

אדם ניכר בכוסו, כיסו וכעסו

שלושת אלה משחררים את האמיתות שאנו בדרך כלל מסתירים
ואם לצד שחרור הכעסים מופיעות אמירות המתייחסות לקבוצה שאליה משתייך האדם, כלומר אל המוצא שלו, זה אומר הרבה על הדובר

תחשוב איך היית מגיב אילו שמעת על אירופאי שכועס על אדם שאיתו היה לו קשר ומכנה אותו מתוך כעס "היהודי המגעיל הזה"

drorbar19

New member
אני חושב

שאתה סתם מקצין את התגובה שלך אליו וקופץ להסקת מסקנות.
אין לך שום מושג באיזה מצב הוא נמצא ועד כמה הכעס שלו הוא גדול. סביר להניח שהוא גדול מאוד אפילו, היות והוא מוכן לעזוב את בנו ואשתו כתוצאה מהמצב.
ולכן אני בכלל לא פוסל אותו על האמירה שלו (מה עוד שהיא אמיתית לחלוטין היות והאם המתנחלת היא רוסיה לחלוטין).

אם הייתי רואה יהודי שמטריד גרמני, לוקח ממנו דברים ופוגע בו לאורך זמן, אז הייתי מקבל בהבנה את הביטוי "היהודי המגעיל הזה".
כל עוד הביטוי מופנה אל אדם ספציפי ולא אל קהל שלם, איני רואה בו בעיה.

בדיוק כמו שהבוקר קיללתי בלב את "הפקח האידיוט" הזה שנתן לי דוח רק כי גלגל אחד היה על אדום לבן.

תגיד אתה צדיק

בטח אתה נשמה טובה שלא דורך אפילו על נמללה ואם דורך בטעות מביא לקן של הנמלות עוגה פיצוים על האוגמת נפש

אקדח מעשן בחיים אתה צריך להיות חכם לא צודק

טללי למד שבפורום וירטואלי עדיך לתת מחמאות כי ככה הוא שומר על שפיות
ועושה רושם על המין המוחלש , אתה צריך להבין שכאן לא תקבל עזרה וגם אם
אתה רק מוציא רוח אז עדאי שתתרכז באיך למזער נזקים כי אשה הופכת לחיה
רעה רק אם מקללים אותה ויש לה גיבוי של החוק, דע לך שאלימות מילולית
דינה שנה וחצי כלא , יש לך ילדה בת 4 אז אם אתה מתגרש היא יכולה
לתבוע ממך כ3000 ש'ח בחודש כפול 12 שנה והיא יכולה למרר לך את
החיים גם בלי שתקלל ותצא מדעתך.

לא מקלל

רק אמרתי שאמא שלה מגעילה זה לא קללה זה האמת רקה פחדתי שבגלל שאמא שלה חיהאצלנו אני חייב לשלם עבורה אבל אמרו לי כבר שזה לא תופס אז לילד ולגרושה אין לי בעיה לשלם

מה הבנת

מה הפריע לך שכתבתי רוסיה? אז היא רוסיה כמו שאשתי רוסיה וכמו שהבן שלי חצי רוסי אז מה הבעיה שלך בכלל? והיא גם מגעילהוגם חיה על החשבון שלי

בדד1

New member
מקווה בשבילך

שבחיים האמיתיים אתה לא מדבר ככה
כי אם כן זה יעלה לך הרבה יותר

למעלה