אני קוראים לי רוני. אני בן 12 אפשר להגיד 12 וחצי. אני ברצוני להיות בפנימיה בחיפה. אבל לא צבאית. אבל אני פוחד מדבר אחד. שאני ערבי . אני רוצה לראות האם תוכלו להביא לי פנימיות בחיפה?
לא עונים כי.... א. אין הרבה אנשים בפורום הזה. ב. כנראה שאין תשובות למי שקרא. ובכל זאת.... אתה יכול לפנות לרווחה או לעליית הנוער והם יפנו אותך לפנימייה מתאימה. לגבי היותך ערבי... לדעתי אם אתה לא תעשה מזה עניין, אז זה לא יהיה עניין. בהתחלה אולי יהיה קשה. ינסו לצחוק, לפגוע, להעליב אבל אם אתה לא תתיחס ותהיה חזק זה יעבור וכבר לא יתיחסו למוצאך. בפנימיה שלי יש מס' ילדים בדויים. בהתחלה צחקו ולעגו להם אבל היום אי אפשר בכלל לחוש בהבדל. שיהיה בהצלחה
אולי תפרט קצת יותר מי אתה ומה אתה מחפש.. למה אתה רוצה לצאת לפנימיה?איזה סוג פנימיה?... סתם בדרך אגב יש גם פנימיות של ערבים,שבהן יותר קל מבחינת שפה, מנהגים ,תרבות וכו',אבל יש גם ילדים ערבים שמסתדרים בפנימיות יהודיות. בהצלחה
יש באיזור חיפה לא מעט פנימיות ופתרונות למי שצריך. השאלה היא מה הרקע לבקשה. לדעתי, הכי טוב לפנות ללשכת הרווחה ולעשות תהליך הוצאה מהבית מסודר, לפי צרכיך ולפי יכולותיך. אם אתה רוצה יותר מידע תשתמש במנוע החיפוש של גוגל. תכתוב "פנימייה" ו"חיפה" ותראה מה יוצא... שיהיה לך בהצלחה.