שלום רב...

stavm22

New member
שלום רב...

אני אהיה בת 17 בסוף ספטמבר כדאי לי להתחיל ללמוד לתאוריה? איך כדאי ללמוד? יש לי ספר עזר.. נהיגה נכונה אבל הוא של 2002... ואני לא יודעת אם הוא מתאים.. וגם את לוח התמרורים ואני לא יודעת אם הוא השתנה... אשמח אם תענו לי..

shame on you

New member
נראה לי שהלוח תמרורים לא השתנה

מה שכן, עכשיו יש דגש על דברים כמו מי צריך מלווה, לכמה זמן, איזה רישיונות צריך להחזיק הנהג וכו'. לא נראה לי שיש את זה בספר של 2002 (במיוחד לגבי המלווה ודברים כאלה, שאלה דברים חדשים)..אבל לא נראה לי שבשביל זה כדאי לך לקנות ספר חדש. פשוט אחרי שאת לומדת תתרגלי מלא מבחנים באינטרנט, זה יספיק (אפשר דרך אתר "למד" ויש גם את"שלומי דרייב", חפשי בגוגל. ב"למד" יש גם חומר תיאורטי אבל אני לא יודעת לעד מתי הוא מעודכן.). וכן, כדאי לך להתחיל ללמוד עכשיו. לא נראה לי שיהיה לך ראש לזה בשנה"ל. תנצלי את החופש...

lsd600

New member
זה שאת חרשנית זה לא אומר שכולם כמוך

בשנה"ל יש ראש לשיעורי נהיגה יותר מאשר בחופש. זה משחרר וזה כיף להתנתק קצת מהלימודים ל-40 דקות...

adidas88

New member
נכון אבל תיאוריה

היא צריכה לעשות לפני... מה אכפת לה לבוא לשיעורי הנהיגה עם תיאוריה כבר? לדעתי תתחילי ללמוד לתיאוריה לפני שבוע ככה לפני שאת ניגשת (תלוי בקצב הלמידה שלך) ותיגשי בסוף אוגוסט. חבל שתתחילי ללמוד מעכשיו

shame on you

New member
בשנה"ל אין ראש לזה...

כי תיאוריה זה גם ללמוד, ולמי יש כוח ללמוד עוד? זה שאתה חרשן ולמידה משחררת אותך, זה לא אומר שכולם כמוך...

lsd600

New member
שיעור נהיגה משחרר, לא לימודים...

חוצמזה תאוריה זה לא לימודים... ביג דיל.. ללמור לתאוריה...

מימוזה21

New member
עדיף שתקני את הספר של 2006

רק ליתר ביטחון... ואם תרשמי במנוע חיפוש "לימוד תאוריה" יהיה לך רשימה של כל מיני אתרים שמלמדים תאוריה ותוכלי להעזר גם בהם.

למעלה