שלום רב

nisso k

New member
שלום רב

יש לי שאלה אליכם, אני עומד להתגייס כבעוד חודשיים ליחידה קרבית, בן הזקונים אך בכל זאת הראשון שהולך ליחידה בעלת אופי כזה. אני מבחינתי רוצה ליהיות פייטר ככל שרק אוכל אך קשה מאוד למשפחה שלי עם זה. מכיוון שאני לא אתפשר על התפקיד שאני אמלא בצבא איזה עצות יש לכם שיעזרו להורים שלי ולאחים ואחות שלי להתגבר על זה? תודה רבה

oshiko

New member
אין כפתור קסמים שמאפשר להתגבר

קודם כל שייכנסו לפורום שלנו ... כשיש עם מי לחלוק את הדאגות ולהתייעץ זה כבר מקל. יש הרבה דאגול להורים לחייל, וזה לא בהכרח שהורים לחייל לא קרבי דואגים פחות. הידיעה שאתה שלם עם עצמך ומרוצה בתפקיד/יחידה חשובה מהרבה דברים אחרים.

סמדר בנ

New member
שלום וברוך הבא

עצה ראשונה היא לא לומר להורים שאתה רוצה להיות "פייטר" אלא שאתה רוצה לתרום כפי יכולתך ושמכיוון שיש לך פרופיל קרבי - לשם אתה הולך. המילה "פיטר" לי כהורה נותנת הרגשת אי נוחות ואולי חשש מסוים. מה שכאן אנחנו מנסים מדי פעם לומר הוא שסכנות לצערנו יש בהרבה מקומות - גם לקנות שווארמה בתל-אביב מסתבר שזה מסוכן, בטח שלנהוג בדרכים..... אז תאמר להוריך שאתה מתגייס למה שאתה חושב שמתאים לך ותבטיח להם שתהיה זהיר ואחראי, ןאם תהיה מרוצה - גם הם יהיו מרוצים. לחשוש ממילא הם יחששו - היכן שלא תהיה.

למעלה