שלום רב

• פותח הנושא usa45
  • פורסם בתאריך

usa45

New member
שלום רב

בוקר טוב לכולם או יותר נכון ערב טוב ושבוע טוב אני נמצאת ממש בדכאון וממש זקוקה לעזרתכם אין לי מושג בכלל איזו שאלה לשאול קודם ןאיזו פריסה מתאימה למה רקע קצר אני גרושה 17 שנה ללא זוגיות אחת רצינית עברתי ללוס אנגלס לפני כ 10 חודשיים אני ממתינה כל רגע לאישור עבודה אבל אולי אני יתחיל בשאלה הכואבת לי מאוד נפגשתי עם גבר שהכרתי במסנגר עוד בהיותי בארץ(הוא מניו-יורק)והתאהבנו או כך חשבתי מעל לאוזננו אבל כאשר הוא הגיע חכאן זה כאילו הגיע גבר אחר לחלוטין וזה הסתיים בצורה מכוערת מאוד אני עדין מאוד אוהבת אותו ושלחתי לו 3 איימל מאז שהוא עזב (חודש)אך הוא לא עונה כלל השאלה היא האם צפוי קשר כלשהו ביני לבין משה?עשיתי פריסה S.0.Sיצאו לי הקלפים הבאים 1-קלף אחד גורם תומך חוסם-4 גביעים 2-התשובה הכוון אליו הולך השואל-2 מטבעות 3-גורם תומך חוסם-אס הגביעים הפריסה היא ממוחשבת אני מקווה שפרסתי נכון ואם לא אני אודה לכם אם תדריכו אותי בכבוד רב

צ ל י ל 8

New member
פירושים לפריסות

עושים בפורום שואלים את הקלפים. יש לינק ירוק בראש עמוד הפורום הזה. פורום טארות הוא פורום לימודי, כך שאת צריכה להוסיף את פרשנותך.

usa45

New member
הלואי וידעתי לפרש ............

שלום רב לצערי הרב אני לא יודעת לפרש האם אין אפשרות שתפרשי עבורי??? בתודה מראש מ

זהו אתר ללימוד-לא לפרוש...

בשביל פירושי קלפים ישנם אתרים אחרים... את באתר הלא נכון ! עם כל הכבוד... בוקר טוב דפנה

yanivbr1

New member
שלום לך דפנה -

יוצא לי לקרוא את תגובותייך לאחרים ועולים בי רגשות מעורבים.... ואני מרגישה צורך להוציאם - עם על הכבוד לך ולידע שיש ברשותך על קריאה בקלפים - כצופה מהצד, וייתכן גם כי (אינך מודעת לצורת הכתיבה שלך) כל הודעה שלך מלווה בסימני קריאה שנותנים הרגשת תקיפות ומעט ביקורתיות וזה צורם לי באופן אישי ,צורת הפניה לאדם אחר גם היא במטרה לעזור צריכה לבוא באהבה ובכבוד לאחר - ולא בצורה דעתנית ,שופטת,ביקורתית והחלטית . ההודעה שלי לא נועדה חס וחלילה לפגוע בך, אלא אולי להעלות לך במודע דבר שהפריע לי . מקווה שאת מבינה ואשמח אם תקחי זאת לתשומת ליבך. באהבה ,קרן

שלום ובוקר אור ../images/Emo140.gif

הפורום שלנו הינו פורום לימודי ואינו מעניק ייעוץ אישי. תוכלי להעלות את שאלתך בפורום שואלים את הקלפים - לינק בראש עמוד פורום זה. בהצלחה וימים שמחים אסנת.

למעלה