שלום רב,

שלום רב,

אנחנו מקליטים כל שבוע את הפרק שמשודר של סטרגייט. השבוע הזה ה- DVD שבק חיים מיד בסוף הפרק ולא סגר את הדיסק. מכאן שהמידע לא ניתן לשחזור. מישהו הקליט? אפשר לקבל? למישהו יש את הסדרה כפי ששודרה עם הכתוביות בעברית (לטובת הבן של איודע אנגלית עדיין)? אשמח לקבל או כאן או במסר! תודה.

מ א ג ר ט

New member
בטוח אבד?

אין שום דרך לשחזר?גם אני התחלתי להקליט אבל אז הטלוויזיה נדפקה, אחת הייתי נותנת...

לא יודעת. בטוח יש אבל אני לא יודעת.

שאלתי בעוד פורומים. נראה. בנתיים נראה שלא. מישהו אחר?

neboris

New member
שאלה

קודם כל, אני לא יכול לעזור לך כי לא הקלטתי. ויש לי שאלה: את גם חובבת סטארגייט? או שאת רק דואגת לבן שלך. עוד לא נתקלתי בפורום שלנו במקרה של חיבה לסדרתינו האהובה שעוברת במשפחה ולדעתי זה ממש מגניב. בן כמה הבן שלך? אם הוא עדיין קטן אז יש סיכוי שכשהוא יראה את זה יהיה ניתן להשיג כתוביות בעברית באינטרנט.

subatoi

New member
דווקא היו סיפורים כאלה,

בשרשורי "איך הגעת לסדרה" או משהו כזה. אני חושב. אבל לך תזכור...

superdead

New member
אולי אני יכול לעזור לך

יש לי את כל הפרקים של כל העונות למחשב אבל אין לי כתוביות אם את יכולה להשיג כתוביות או אם מישהוא פה בפורום יכול להשיג לך אין לי בעיה לתת לך איזה פרקים מאיזה עונות שאת צריכה

superdead

New member
אהה ושכחתי

בשביל מי ששאל שם אצלנו בבית סטארגייט זאת סדרת המשפחה שלנו אבל עכשיו שאנחנו רואים במחשב רק אני ואחותי רואים

redrider

New member
לגבי המידע שלא ניתן לשחזור

יכול להיות שכן ניתן להציל אותו. פעולת סגירה אפשרית בחלק מתוכנות הצריבה. את צריכה מישהו שיש לו צורב דיוידי במחשב. בהצלחה.

יש לי צורב במחשב!

יש לי צורב DVD במחשב. יש לי תוכנת NERO, הורדתי מהאינטרנט תוכנות RESQUE. לא הצלחתי לקרוא. כנראה שבגלל שההקלטה לא היתה במחשב אלא במכשיר DVD של LG יש איזה סידור מיוחד של החומר ועד שהמכשיר לא סוגר עם הוראות לאן לגשת לא ניתן לקרוא את המידע. שאלתי שאלה בפורום חומרה ותוכנה ולא קיבלתי פסיק חזרה. אם אתה מכיר או מתמצא או מכיר מישהו שמתמצא אני מוכנה לנסות הכל (ממילא מה יש לי להפסיד?).

מ א ג ר ט

New member
מסקנה-

וידאו שליטה! בלי סגירות של החומר ובלי כלום. מקליט מצוין. ואפילו יש מקום בצד לרשום את מספר הפרק. המכשיר לא סוגר את החומר? אני לעולם לא אבטח במכשירים האלה יותר.

בטח, בטח....

מממ... תנו לי לחשוב: ואאלה, נכון, אממה? פעמים רבות הראש של המכשיר וידאו גרם לשריפת הסרט והסתבכותו במכשיר ( וזה רקה לי על כל מכשירי הוידאו שלי ואני מכירה עוד שקרה להם)....... שלא לדבר על כך שאם שכחת במקרה לשבור את הפלסטיק ומישהו הקליט לך על הקלטת....
ממש מכשיר אמין ב- 100%. שולט.... ואגב מקום בצד: דיסר DVD אחד עולה 2 ש"ח הוא מספיק ל- 3 פרקים של SG, ללא כל דחיסה. באיכות דיגיטלית. קל וזול לשכפול (מכניסים למחשב, נרו וזהו). ניתן לאכסן את כל הדיסקים בפולדר אחד. לא תופס שום נפח! ניתן לרשום על הדיסק עצמו בטוש לא מחיק. דיסק שנצרב לא ניתן למחוק גם לא בטעות. אפשר לקחת את הדיסקים איתך במחשב הנייד לקמפינג (או לטיסה או לטיול וכו') ולראות סרט פרטי בלילה.... ובכן? הייתי אומרת שכדאי לחשוב לפני שקופצים למסקנות...... שום מכשיר אלקטרוני אינו אמין ב- 100%. אבל אם אני אצליח למצוא תוכנה שפותחת את העסק שיחקתי אותה! אז יש מישהו עוזר?

סלמאק

New member
תנסי אולי באתר של LG

-יכול להיות שיש להם תוכנות צריבה להורדה שמשתמשות באותה השיטה בה ה- DVD שלהם משתמש, או בכלל אפשרות לשדרוג תוכנה ב- DVD, עם תכונה לשחזור מידע וסגירת דיסק. -יכול גם להיות שיש להם שם תחום של פתרון בעיות, אולי תמצאי אפשרויות לפתרונות של בעיות כגון זו (בין אם כשאלות ותשובות נפוצות מוכנות, ובין אם דרך פניה ישירה של הגולשים). בכל מקרה-
נ.ב: את רוצה לומר שיש לך את כל הסדרה ב- DVD מתורגם? או שאני טועה...

הרוב מצוי בקלטות וידאו ורחוק מלהיות

קובץ מושלם. חסרים הרבה פרקים. אבל את הפרק הזה לא ראינו כלל לא עם כתוביות ולא בלי.

סלמאק

New member
אם הייתי יודע לתרגם,

(כלומר לעבוד עם תוכנת תרגום) הייתי מתנדב להכין לך קובץ תרגום, ואפילו להצמיד אותו ולשלוח לך אותו מוכן. אבל איפה אני ואיפה לתרגם
אולי יש כאן מישהו שמוכן להרים את הכפפה? יש לנו כאן ידידה (ובנה) במצוקה...

למעלה