שלום רב.

• פותח הנושא ora83
  • פורסם בתאריך

ora83

New member
שלום רב.

שלום רב.... טוב .. אני בת22 סטודנטית ואני לקוית למדיה יש לי הרבה בעיות בלימודים. שמפריעות לי ללמוד כמו למשל : בעיות קשב וריכוז מאוד קשה לי ליהות מרוכזת לזמן ארוך גג אני מרוכזת 5 דקות יותר מזה אני כבר לא עוקבת אחרי המרצה ואנ יהולכת לאיבוד . ובקשב גם לא חסר לי בעיות לפעמים אני שומעת הפוך ולא מבינה מה רוצים ממני בכלל.. יש לי בעיות של זיכרון לטווח קצר כמו כן(בעיה גדולה במטמטיקה ) בגלל זה . ואני רוצה יותר ליתמקד בשיעורים שלי ולא ללכת לאיבוד אחרי 5 דקות . אז רציתי לדעת אולי יש משהו מן כדורים מסוימים שכן יעזור לי עם כול הבעיות האלה.ולא אני לא איפרקטיבית בכלל. ואף פעם בחיים שלי לא לקחתי כדורים לכול הבעיות האלו. אז אם מישהו יכול להציעה לי משהו איזה סוג של כדורים אנייכולה לקחת אני מאוד השמח לקבל תשובה תודה מראש אורה:)

05 מיכל

New member
שלום וברוכה הבאה!

יש דרך תרופתית לעזור להפרעת קשב וריכוז, אבל בשביל זה את צריכה להגיע לרופא מומחה שהתמחה בבעיה הזו (כלומר נוירולוג או פסיכיאטר שהתמחו ב ADHD) והוא צריל לקבוע אם מתאים לך טיפול תרופתי, ואיזה. את יכולה לעיין בספרייה שלנו במדור על מכונים לאבחון וטיפול (אני מצרפת קישור) וכן את יכולה לומר לנו באיזה אזור בארץ את גרה ובאיזו קופת חולים את, וייתכן שיהיו לנו המלצות. חוץ מזה, את מוזמנת לבוא לבקר בפורום תמיכה למבוגרים עם קשיי קשב וריכוז. (גם לזה אני מצרפת קישור) בהצלחה!

למעלה