שלום רב

BLONDYGIRL

New member
שלום רב

זאת פעם ראשונה שנגלתי אל הפורום הזה רציתי לשאול לפני שאני כותבת את המגילה שלי אם אני יכולה להתייעץ כאן לגביי בעיות שיש לי אם "חברה" מהצבא ראיתי זהירות בנות וחשבתי אולי מקום טוב להתייעץ בו בעיניים שרק בנות מבינות לילה טוב אלמונית

tzlilonit1

New member
אפשרי ביותר!את יכולה לכתוב ויש פה ב

בנות שאני מקווה שיוכלו לייעץ לך..אבל אנחנו לא משהו רשמי,אל תקחי ללב את כל מה שיירשם כאן,אנחנו לא פסיכולוגית מוסמכות..אנחנו רק יכולות לייעץ

ODana

New member
ברור! ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון... ואנחנו אוהבות מגילות...

BLONDYGIRL

New member
אחלה

אז האזהרה שלי לגבי המגילה לא תקפה אז בבקשה... אני משערת שהגעתי למקום הנכון , יש לי בעייה קטנה ואני מקווה למצוא כל מיני פתרונות ורעינוות מכל מיני פורומים ואנשים מקווה שתוכלו לעזור לי טוב בלי הרבה דיבוןרים אז ככה:...יש איתי ילדה במשרד שמשרתת איתי באותו בסיס בצבא..בהתחלה היינו שתינו באותו משרד והיינו בקשר דיי טוב ועכשיו הקשר ככה לאט לאט הפך לאויבות שכזאת עכשיו אנחנו במשרד אחר ם עוד אנשים ואנחנו לא חברות כמו פעם לא מתקשרות אחר הצהריים לא יוצאות בייחד רק יחסי עבודה מינימליים אוקיי השלמנו עם זה אני לפחות הבנתי שזה מה שטוב אחרי כל הריבים שהיו לנו אז עדיף שיהיה ככה בלי שנאה וזורם על מי מנוחות כמו שאומרים. רק מיה אני מרגישה שהיא מציקה לי בלי סוף באופן סמוי מה זאת אומרת? היא לא משאירה עקבות כמו שאומרים היא כאילו בכל זאת כועסת ומלאת טינה ומנסה לנקום בי ולהציק לי בדרכים שאי אפשר כביכול להפליל אותה או להעיר לה על זה ...עכשיו זה מטריד אותי כבר המון זמן היא כל הזמן עושה לי הרגשה רעה שאני באה לבסיס ובזמן האחרון אני חושדת בה אני לא רוצה להאשים סתם ובסוף לגלות שטעיתי אני רק אומרת שאני חושדת בה על שגנבה לי את ה"פד" לעכבר , יש לי פד לעכבר בבסיס שהבאתי מהבית הוא מיוחד , ארגונומי עם סיליקון ועלה לי שלושים שקלים אבל באמת זה לא הכסף זה רק העקרון כל הסימנים והתגובות שלה מראים שהיא חשודה ואין לי עוד חשודים וגם בנוסף אני חושדת שהיא לקחה לי את המברשת שער...מה עושים? איך עולים? איך מוודאים? אני לא רוצה לוותר לא על הפריטים אלא על העקרון כי אם היא גנבה לי אז באמת יש לי הוכחות להתנהגות הגועלית שלה אליי שמתבטאת בעוד דברים קטנים ומציקים ואני חייבת להודות שזה ממש מעיק לשרת עם מישהו במשרד שעושה לך את המוות כל הזמן וכן ניסיתי לדבר איתה היתה לי איתה שיחה באיסייקיו שניסיתי להבין למה היא מתנהגת אליי ככה והיא מכחישה הכל אז מה כבר אפשר לאמר?...אני אל יודעת מה לעשות איתה אני פשוט עוזבת אותה כמו שאומרים לא מתייחסת יותר מידי לשטויות ולעקיצות שלה אבל היא מנסה דרכים נוספות לפגוע בי ואם זה לגנוב לי דברים זה דיי מעצבן ...אני זקוקה לעצות שלכם אני חייבת לנסות דרך מתוכחמת לעלות עליה כדי שהיא תענש פעם אחת ולא תצא מזה בקלות. כי היא פשוט בן אדם רע שמחפש קרבן להתעלק עליו היא כל הזמן מתוסכלת ומקנאת דיי זה נמאס לי לא פגעתי בה מעולם שמגיע לי היחס הזה אם היא רוצה לחבור איתי שוב אז שתיהיה בוגרת כדי לדבר איתי במקום זאת היא מתנהגת כמו תינוקת.. לילה טוב בלונדי גירל:

tamarushz

New member
הממ.. מסובך.. ../images/Emo4.gif

מסובך. האמתי שאני גם ככה לא טובה כ"כ בעצות, אבל רק רציתי שתדעי בזמן שעדיין לא הגיבו לך בנות שממש עוזרות שאני דיי מזדהה איתך.. גם לי קרה שהציקו לי, בצורה כמו שאת אומרת, "בלי עקבות" אבל זה הפסיק.. אם אצלך זה הרבה זמן אין סיבה שתמשיכי עם זה. אני בטוחה שכמה מהבנות יתנו לך עצות שאני מקווה שיעזרו לך. בכל מקרה, בהצלחה, תמר

Broken Smile1

New member
אוקע! אז ככה:

אני ממש ממש ממש מבינה אותך. אבל יש דרך לעלות עלייה. פני למפקד בכיר, או למפקד שלך, שאת הכי סומכת עליו, [או מפקדת], ותשתפי אותו, ותגידי לו שיש לך תוכנית: את תביאי כמה דברים איתך,[נגיד, גומייה לשיער מיוחדת, או סיכה יפה, כל דבר יפה]. ותתני כמו שאומרים, "לתת לחתול לשמור על החלב". היא לא תעמוד בפתוי [להציק לך] ותקח, ואת והמפקד שלך תתפסו אותה. אבל אני חייבת לומר, יכול להיות שזה גם מישהו אחר.. יש הבדל בין מילים שהיא אמרה לך, לבין גנבה. ואגב, את תמי יכולה ללכת להתלונן שאת לא מסדרת איתה, ולבקש לעבור או משהו. תספרי איך זה מתקדם! בהצלחה, עדי
.

BLONDYGIRL

New member
תודה רבה

על התגובות אני שמחה שיש הזדהות וזה באמת רעיון טוב להביא דברים אחרים ולראות אם זאת באמת היא שלוקחת....אבל אני אגיד את האמת לא ממש נעים לי לשתף את הקצינה שלי בזה ועוד לבקש ממנה שתשמור אני קצת בספק...ובקשר להעברת תפקיד ומקום זה לא כל כך פשוט כידוע בצבא אין כל כך הרבה משרות ותפקידים וגם אם יש הקצין לא תמיד רוצה להעביר...כתבו לי בפורום יעוץ פסיכולוגי שהפתרום היחידה זאת התנתקות ואני מודעת לזה אני בעצמי לא רוצה לשרת איתה כי היא גורמת לי מועקות יומיות ומקשה את העבודה ולא משפתפת פעולה ושמה מכשול בכל פינה אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על המסגרת שזבה אני נמצאת כי יש שם אחלה קצינה ואחלה אנשים חוץ ממנה אז אני קצת בבעיה...אשמח לקבל עוד תגובות ותודה רבה אמשיך לעדכן אחלה פורום כאן אבוא לבקר בלי קשר בלונדי.

Broken Smile1

New member
אממ.. אולי באמת תתנקי.

את יכולה גם לשמור על הדברים שלך יותר טוב. מנועלים בתיק וכ'ו וכ'ו..

סתיו מם

New member
זאת באמת בעיה קשה...

נסי לדבר עם המפקד/ ת. אל תאשימי אותה, את הרי לא בטוחה בכלום. אבל שתפי את המפקד, אולי יהיו לו רעיונות טובים, כי הוא מכיר את שתיכן ואת איך שהמשרד עובד. וחוצמזה, שלא יזיק לך שתהיה קצת תמיכה ואוזן קשבת במקום שבו את עובדת...

למעלה