שלום רב

שלום רב

שמי ירון, אני איש קבע בחיל אויר, ועוד דברים, מתעתד לפתוח לי התחלה חדשה בכל מיני נושאים. שלחו לי קישור לכתוב כאן, שאני מאוד מזדהה עמו, מסיבות אישיות. אז נעים להכיר! ירון. נ.ב- אני מבין שזה פורום מומחה. אנא, הסבירו לי מי כאן המומחה,ואיך ניתן להתיעץ עמו.

גריפון

New member
יש כאן הרבה מומחים, ירון.

יש כאן מומחים למרקים חורפיים, חיפוש אחרי אהבה, ספרות זולה, רוקנרול, שינה בבדידות, סדנאות, סימני שאלה, גרפומניה (תנחש מי), מריבות, התפלספויות והרהורים... ואיזה מומחיות אתה מביא לכאן? איש חיל האויר - אני, למשל, אשמח ללמוד לעוף בלי ליפול. ברוך הבא, חביבי. בוא, השתתף איתנו ושתף אותנו. בעולם הדינמי שלנו יש לנו יותר התחלות חדשות מכפי שאנחנו מסוגלים - או מוכנים - להבחין. כמה סוכר?

kisslali

New member
ואני אומרת שתשאל את השליח

מי שלח לך את הקישור, הוא בטח ידע להגיד גם מי המומחה, למה ואיך מתייעצים עמו. ברוך הבא, ללי

noa128

New member
לא בדיוק אבל בערך ../images/Emo13.gif

משקפשים בתפוז זה או מומחה או תמיכה, כווולנו מומחים באספקט כזה או אחר של התחלות חדשות, את שאר המומחיויות (ככה אומרים?) שלנו פירט גריפון בכשרון רב
מה שכן, אנחנו תמכנים ידועים, כמו שיכולה רק קבוצה חמה שבתוכה אנשים שכולם התחילו והמשיכו ומכירים את ה"צבע" של התחלה - את הפחד והקושי והנצחונות הקטנים וההישגים היומיומיים והרצון העז שיהיה טוב וההתרגשות הממלאת את הלב כמופיעים רמזים שזה גם קורה
חיל אויר אני אוהבת, ועם שם כמו שלך מדגדג לי להתחיל את בורסת הניחושים לגבי תפקידך שם
. לא יודעת מי נתן לך את הקישור אלינו, אשמח אם תוכל למסור לו את תודתי, ושניכם מוזמנים להצטרף אלינו. מצטרפת לחבריי בברכת ברוך הבא, בדיוק תפסת אותנו עם הגיר ביד מתלבטים מה רושמים הבוקר על הלוח של המשקה המתאים - קפה, שוקו, מרק - איך אצלך? מה מתאים?

מצטער שלא חזרתי עד כה

זמני לא בידי. תודה על קבלת הפנים היפה. נועה- לא הבנתי איך קשור השם לתפקיד הצבאי. את בחיל האויר? בכל אופן, אשמח להתיעץ כאן מידי פעם. וקפה שחור ,עם הל, הוא המשקה שלי. שבת שלום לכולם.

noa128

New member
../images/Emo13.gif סתם, בדיחה - לא הולך כאן הומור

בזמן האחרון..
- יש לך שם של טייס, מלחיית הארץ - לא שיש בזה משו רע חס וחלילה
ואתה מוזמן לכתוב ולהגיב מתי שמתאים לך.

מלחיה

טייס אני כן אבל זה אינו השם המדוייק שלי, אז לא יודע איך אני מתאים לתיאוריה שלך...( מה גם שבחיל האויר כולנו מלח הארץ
) אני תמיד שמח להיות מלחיה, על כל שולחן. שבוע טוב לכולם.

למעלה