שלום רב,

שלום רב,

מישהו יכול לעזור לי
התקנתי IIS. עכשיו אני לא מצליח להעלות דפי ASP. והקוד שלהם הוא בסדר גמור. דפי html עולים אך דפי ASP לא. זה רושם לי הודעה מוזרה ביותר: " Server Application Error The server has encountered an error while loading an application during the processing of your request. Please refer to the event log for more detail information. Please contact the server administrator for assistance. " עכשיו שלחו לי לינק, ובו היה כתוב שאני צריך לשנות את "הגנת יישום" לגבוה מבודד. הבעיה היא שכאשר אני משנה את זה לגבוה מבודד, ועושה החל, זה רושם לי הודעת שגיאה.... תמונת מסך מצורפת... מה לעשות
תודה מראש, דניאל

בבקשה....

מצטער... זה פשוט הועתק משאלה שלי שעברה לארכיון כי הייתי בסיני ואף אחד לא ענה לי... בבקשה

Zeliran

New member
../images/Emo4.gif

nope, לא יודע, אבל כמוצא אחרון תמיד אפשר להתקין מחדש את ה iis

אתה לא יודע...

אתה לא יודע כמה פעמים נסיתי את זה... חחחח עוד רעיונות מישהו
תודה מראש, דניאל

הציעו לי בפורום אחר,

הציעו לי בפורום אחר, לצרף את ה-Event Log שלי.... אולי זה יעזור לכם במשהו... תודה מראש, דניאל

gilad g

New member
אמרת שאתה לא מצליח להריץ ASP

הכוונה היא ל-ASP קלאסי?

chanand

New member
יש לך פיירוול???

יש לך אולי אולי פיירוול על המחשב? תסגור אותו לגמרי ותנסה...

אז ככה..

העתקתי את הקובץ ASP.dll מחבר שלי שאצלו הIIS כן עובד... אבל זה לא עזר לי.... מה עוד אפשר לעשות
תודה מראש, דניאל

gilad g

New member
אמממ

כנס ל Control Panel Administrative Tools Internet Information Services לפתוח את העץ עד שמגיעים ל-Default Web Site לחיצה ימנית על Default Web Site, ואז Properties לשונית Home Directory Configuration וכשנפתח החלון, תלחץ Print Screen, ותביא לפה את התצלום מסך.

תראו...

אמרו לי שכדי לסדר את הבעיה שלי, אני צריך לשנות בספריה הראשית, בהגדרות יישום את הגנת היישום ל"גבוה, מבודד"... הבעיה היא שכשאני מנסה לעשות את זה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה.... תמונת מסך מצורפת.. למישהו יש רעיונות
תודה מראש, דניאל

Night9

New member
יש לי אותה בעיה..!

את ההארדיסק שלי עשו FAT32, שלך הוא גם FAT32? אני חושב שIIS צריך NTFS.

למעלה