שלום רב

מוצארט

New member
שלום רב

ברצוני לפתוח עסק. אני רוצה לדעת מהם התנאים לקבל הלוואה (טבלה או משו כזה), באיזה סכום, באיזו פריסה, וכו'. בתודה, יוסף.

רואי32

New member
אני מפחד לעזור לך

שלא ישפדו אותי פה כל הבנקאים למיניהם: אבל ניקח סיכון- איזה עסק? כמה צריך להשקיע? כגודל ההשקעה - גודל ההלוואה, כמובן שצריך להשאיר קצת ספרים לכל מצב אבל ההשקעה הראשונית צריכה לגרום לתזרים מזומנים שלאורך זמן אמור להחזיר את ההלוואה שלקחת- הכל תלוי בך - ככל שהזמן שתרצה להחזיר את ההלוואה גדול יותר כך סכום ההחזר החודשי קטן יותר (הכל תלוי בהכנסות שלך) ולכן תכנית עיסקית תעזור לנותן ההלוואה להחליט אם לתת לך את הכסף וכמה, ככל שהתכנית תהיה יותר מפורטת כך הסיכוי להשיג את הכסף גבוה יותר בהצלוחס רואי (מה יש לכם להגיד על זה-חוכמולוגים)

אין לך ממה לחשוש...

אף אחד לא "ישפד" אותך ואם מישהו יתיימר לעשות זאת אני אפעל בכלים העומדים לרשותי. מטרת הפורום היא לנהל דיונים ענייניים ולעזור לגולשים בסוגיות בנקאיות ולא ליצור "עימותים" מיותרים. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד

החשבון בדואר...

מוצארט

New member
בנוגע לתזרים מזומנים

אם אני פותח עסק, מהרגע שאני קונה מקום, ויעברו כמה חודשים עד פתיחת המקום, ובנוסף, אין לי (וסביר להניח שלא יהיה לי) משכורת קבועה, אז איך בדיוק בנק שפוי יסכים לתת לי הלוואה?

רואי32

New member
אתה חייב ייעוץ כלכלי

אתה הרי לא קונה מקום - אתה משכיר מקום (תקטין סיכונים/עלויות), בנוסף, המשכורת שלך זה חלק מההוצאות הקבועות של העסק ולכן, תוכנית עיסקית שכוללת פרוט מירבי של כל ההוצאות וכל ההכנסות, מתחרים, פוטנציאל עיסקי, ועוד ועוד כל אלה יבנו תמונה ברורה למלווה שיחליט אם הוא רוצה לתת לך כסף או לא. בכל מקרה, אל תתיאש- תכנית עסקית זו אבן הפינה הראשונה בתהליך ארוך ומיגע שבסופו של דבר מביא את הבוחטה (או שלא). הצלחה רואי

למעלה