שלום רב

שלום רב

ברצוני לדעת מדוע שרית לא עושה ניתוח אף,לדעתי היא זקוקה לזה בדחיפות.....אולי זה בגלל שזה עלול לפגוע לה בקול או משהו?

love amor

New member
בגלל שמראה זה לא הכל בחיים....

טוב זה לא יעזור להסביר
לא משנה

חן חמי

New member
קודם כל

יש לה אף מהמם השיר עכשיו בדידי הררי וכן זה יפגע לה בקול

../images/Emo46.gifבסה"כ שאלתי

כי היא עשתה דיאטה וקיצצה כמות לא מבוטלת של שומן וצמיגים אז חשבתי שהיא גם תנתח את האף

Music4Life

New member
טוב חלאס עם המריבות...

ניקול, אז שרית לא עשתה מעולם ניתוח אף כי זה היה פוגע לה בקול.. אמממ..עכשיו אני מבינה. לדעתי האישית אין לה אף יפה וחשבתי שהיא פשוט גאה בו ולא רוצה לעשות ניתוח כזה.

זה גם וגם..

לדעתי גם היה יותר יפה אם היא היתה רוצה ויכולה לעשות ניתוח אף... אבל לי לא אכפת,בשבילי היא יפה גם ככה

Music4Life

New member
יפה ניקול!! ../images/Emo13.gif

או סוף סוף אני שומעת משהו אמיתי...כל פעם הנושא האף של שרהל'ה עלה, כולם מזה מגינים אליה ואומרים שהאף שלה מושלם..נו באמת...אף אחד מאיתנו לא עיוור והאף שלה לא יפה!! אני רגילה אליו אז זה לא מפריע לי אבל מה? אני מסכימה איתך במאה אחוז, באמת היא היתה יכולה להיות הרבה יותר יפה אם היא היתה עושה ניתוח...אבל זה לא חשוב.

חן חמי

New member
בואנה אתן רעות בטירוףףףף

הוא יפה! פעם שהייתי איתה במשרד הסתכלנו אני והיא על משהו שהבאתי לה (לא חשוב חחח) בקיצור אמרתי לה שהאף יצא יפה והיא חשבה שאני צוחקת עליייה התחלתי להישבע לה! היא מדהימה.. אין מה לעשות .. קשה קשה

שושיתה 1

New member
שרית חדד לא צריכה כלום כפרה עליה!!!

אל תתערבו לה בחיים!!!! חאלסססססססססססססססססססססססססססססססס כפרה עליה שריתוש!!!

שרית היא כוסית ..

היא תעשה מה שבראש שלה תפסיקו ליעץ לה כל הזמן שרית היא פשוט פצצה מהלכת יש לך גוף יפה הכל אצלה פשוט מושלם ולמי שיש תלונות יכול לקפוץ לי מלכה נשארת מלכההההההההההההההההה כוסית כמו שרית נשארת כוסית ( בלי עין הרע כן?)

למעלה