שלום רב!

OA ענת

New member
שלום רב!

שמי ענת ואני חברה בתוכנית 12 הצעדים (זאת תוכנית רוחנית שעוזרת למכורים להיגמל) - כתבתי רשימה שהכותרת שלה ג'ואן מארקדיה, על שילוב דמותו של אלוהים בחיים... אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

buffgirl

New member
מרשים ביותר. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מאוד נהניתי לקרוא את מה שכתבת, את כותבת בצורה מרתקת. ואני מסכימה איתך. אלוהים זה לא באמת בקטע של הדת, אלא באמונה. קבלי

OA ענת

New member
אלוהים של אמונה

לא אני אמרתי את זה... אני חושבת ש"אלוהים" אמר את זה כשהופיע בדמות הבחור, כשהם הלכו על הדשא מחוץ לבית הספר. זה היה בתשובה לג'ואן כשהיא אמרה לו שהיא לא "דתית", אז הוא אמר לה שאלוהים זה עניין של אמונה, לא עניין של דת. התוכנית שאני עושה היא חוצה דתות, ובעצם אומרת שקיים כוח עליון, יש לו כל מיני שמות, יש גם כאלה שקוראים לו אלוהים, השם לא חשוב, אלא האמונה בו.

S h a y 9 9 9

New member
נעים מאוד ענת.

בקשר לתוכנית 12 הצעדים... לא כל כך אהבתי. אין לי בעיה עם אנשים שזה עוזר להם וכל הכבוד להם אבל אני גם בתור אדם שסובל מעודף מישקל מאז ומתמיד גיליתי במהלך חיי שאין הרבה טעם בכל התוכניות האלה ובכל החוגי תמיכה למינהם, אם אתה מחליט להרזות, אם אתה מקבל החלטה אמיתית... אז אין שום צורך בשום כוח עליון ובשום תוכנית צעדים שתביא אותך למטרה שלך. הכל בידיים שלנו... אנחנו אחראים על גורלנו שלנו ולא שום דבר אחר. ואני... ההוכחה הניצחת לזה. אני לפני שנה שקלתי 56 קילו יותר מהיום, אני הייתי מפלצת ענקית. בקושי יכולתי לזוז כבר מראש שומן, בקושי יכולתי לנשום ואנשים שראו אותי אז היו טיפה נבהלים. אני עדיין בתהליך כי אני עדיין עם עודף משקל אבל הרבה פחות רציני (העודף משקל) וגם הרבה פחות מסוכן לבריאותי, כל מה שהייתי צריך זה לקבל החלטה בלב שלם. להחליט מה אני רוצה לעשות עם עצמי וללכת לעשות את זה. אם אני הייתי מסוגל לזה אני מאמין שכל אדם מסוגל להשיג את מטרותיו אם הוא באמת רוצה.

הגרהS

New member
ואו שי.. ../images/Emo13.gif

מדהים פשוט שהיה לך את הכוח לעשות את זה!!!! צריך כוח רצון עצום.. ממש ממש גאה שהחלטת לעשות את זה, בשביל עצמך ובשביל הבריאות שלך
מדהים איך השתנת אחרי שהרזת.. ואני בטוחה שעכשיו ה"דיאטה" הפך לחלק מהחיים הבריאים החדשים שלך.. כמה זמן לקח לך להוריד את הכול... מדהים!!

miaka

New member
../images/Emo45.gif באמת כל הכבוד ../images/Emo13.gif

אני לא מכירה הרבה אנשים שהיו מסוגלים לעשות שינוי כל כך קיצוני, זה בטח דורש כח רצון והתמדה מדהים

S h a y 9 9 9

New member
די! תמשיכו, זה נעים!../images/Emo51.gif

אני עדיין בתהליך אבל התחלתי את הדיאטה לפני שנה בדיוק.

GuItAr2

New member
איזה מדהים!!!!

ממש כל הכבוד לך!! וגם אני עשיתי דיאטה אז אתה לא היחיד כאן....

buffgirl

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ברצינות, אין הרבה אנשים שהיו יכולים לעשות את זה ועוד עם כל כך הרבה כוח רצון! פאק, 56 קילו! כל הכבוד!

למעלה