שלום רב

שלום רב

אני מרגיש שהפורום מנוצל בצורה מכוערת למדי להיתנצחויות אני מקווה שכל אחד כאן מבין למה אני בדיוק מתכוון הודעות שבתוכן שלהם יכתב לדוגמה: אתה שפל אתה פחדן אתה מגעיל ימחחקו מידית ואני גם ישקול לחסום משתמש שכותב בצורה ובסלנג שכזה . מצידי תגידו שאני דיקטטור ונגד הדמוקרטיה . לתשומת ליבכם גיא

אנשים כנסו שניה כולכם

כמו שגיא כתב הוא צודק מאה אחוז- זה החיל לרדת לפסים אישיים וזה לא במקום נהיה מגעיל חבל על הזמן. אני יודע שאתם אוהבם תעיר שלכם ומצביעים כל אחד במפלגה שונה-אבל אל תתנו שזה ישפיע פה על גבי הפורום זה פשוט היה מגעיל נכנסתי ב5 לפנות בוקר ראיתי את זה צרם לי בעניים לראות את זה הטון ל האיומים. אז תקחו את זה לתשומת לבכם- ומספיק אם השטויות מספיק כולנו אנשים מבוגרין גיא- כמו שציינת אתה לא צריך להיות דיקטטור - חבל על הזמן וחבל על הבריאות שלך תשמע לי. ידוע לי שאתה עובד לפי חוקי תפוז . תשים לב שהיית בחו"ל ובטיול הפורום התנהל בצורה הטובה ביותר על ידי החבר'ה פה- נכנסו פתחו שיחות נהנו בו ככה זה צריךץ אבל מי שמגזים תעשה תצעד שלך ותן לו חסימה. שמתי לב שהפורום הזה נהיה מישפחתי וזה יפה ככה זה צריך תראו בכמה פורום של הכיבוי אשושל המשא"ז- כולם ביחד- אחד עוזר לשני אחת מכסת"ח גם תשני שם וככה זה צריך ליות ששום דבר לא ישפיע עליך או עלי. מקווה שהעברתי את דעתי בנושא פה ותתחילו אנשים לפקוח עניים ותראו מה הולך פה!! כי חבל שהפורום יהרס ככה. סוף שבוע מצוין שיהיה לכולכם ממני גבאי רועי ראשל"צ

zivsb

New member
אהלן שוטר הסר דאגה מליבך

גל עכור זה יעבור ב28.10.03

למעלה