שלום רב

דפנה234

New member
שלום רב

אני חדשה כאן בפורום וחשבתי שאולי אוכל לקבל כאן טיפים לבעיה שיש לי. אני נשואה עם ילדים ומאושרת מאד עם בעלי ומשפחתי. אני בתפקיד ניהולי בכיר ומוערכת מאד במקום עבודתי. הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה למצא חברים/תברות. יש לי מעט מאד חברות שאנחנו משוחחות טלפונית בתדירות של פעם בחודש חודשיים ונפגשים עוד פחות. יש לנו זוג חברים אחד שאיתו אנחנו נוהגים לצאת לבילויים - בתי קפה, טיולים וכו. גם לבעלי אין חברים בכלל, יש לנו זוג שכנים בני גילינו ולפעמים אנחנו נפגשים איתם. לדעתי הם שכנים ולא חברים. מה אתם מציעים לי לעשות? אני מדברת עם בעלי על הנושא הזה שבעצם אין לנו חברים, זוג אחד זה ממש לא מספיק. זה לא כל כך מעניין אותו והוא עונה לי "יש לי אותך וזה מספיק". יש לכם טיפים איך להכיר חברים חדשים? איך אני אדע מה לא בסדר בי? למה אין לי חברים? אשמח לכל עזרה כי הנושא הזה מאד מטריד אותי. אני מקווה שיש בפורום הזה אנשים שיוכלו לעזור לי. אגב לבעלי ולי יש אחים/אחיות עם משפחות אבל אין לנו קשר עם אף אחד מהם... מעבר לאירועים משפחתיים, ימי הולדת.... את חחי אני מזמינה הרבה לבוא לבקר עם משפחתו אבל גיסתי תמיד אומרת שאין להם זמן...

גרא.

New member
דפנה234,בתפוז יש 2 פורומים לפחות שאת יכולה

להרוויח מהשתתפות בה. האחד פורום שלושים פלוס,לכאורה עד גיל 40 אבל מעבר לזה.משתתפי הפורום נפגשים לעיתים קרובות זה אצל זה,יוצרים ומתמידים עם קשרים חברתיים.דומה הדבר גם בפורום ארבעים פלוס כך שכדאי להכנס לשם.יש גולשים שבדומה לך נכנסים ומציגים במפורש את הרצון שלהם לחפש חברויות .דרך אחרת היא בהצטרפות לקבוצות פעיליות כמו בחברה להגנת הטבע (השתתפות בטיולים)וכדומה.

למעלה