שלום רב

Commie1

New member
שלום רב

אתמול נשבר לי הסטמ (בחלק שמחבר בין הכידון לאופניים) וגילית שכדיל להחליף אותו צריך להחליף גם את הצוואר עכשיו אני מחפש גם את השם של החלק הזה וגם אם אפשר לקנות רק אותו (מאחר וקניתי כבר סטמ) כלומר אני מחפש את החלק מעבר שמחבר בין הסטמ לשאר האופניים ...מקווה שהבנתם אותי...תודה מראש

אורי-

New member
התיאור לא ברור

ברוב האופניים המודרניים: הכידון מחובר לסטם, הסטם מחובר לסטירר (מוט ההיגוי שיוצא מהמזלג), והסטירר מושחל דרך החלק הקדמי של השילדה ומקובע ע"י הדסט שמאפשר תנועה לצדדים. יכול להיות שנשבר לך הסטירר? תמונה תעזור להבין מה נשבר ומה הפתרון האפשרי.

Commie1

New member
אני מאמין שקלעת בול

אבל אוסיף תמונה למען הסר ספק מה שהדגשתי באדום ועונה על פי תיאורך למה שמתחבר לסטם ונכנס לתוך שלדת האופניים גם שמו הגיוני לתפקידו אני מחפש כזה שכן הסטם שנשבר לי והסטירר יחידה אחת היו ולכן אני צריך למצוא לי סטירר חדש ....מה הם השיקולים לקנייה והין אוכל להשיג יחדה בודדה כזאת... תודה רבה

Legacy of Honor

New member
הסטירר הוא חלק מהבולם

ולכן אי אפשר להחליף אותו. בתמונה סימנת את צינור הראש, האם נשברה לך השלדה?

Commie1

New member
אאל"ט

זה נקרא מוט היגוי ובאנגלית Head lock הכוונה למוט שנכנס לחור שבתוך השלדה מלמעלה... הבנתי שסטירר זה המזלג בנוסף למוט וב אופניים ישנים יותר (מש שיש לי) זה מורכב משתי חלקים: מזלג+ מוט היגוי (headlock) בתודה על ההיענות

Rider12

New member
ההד סט זה מייסבי ההיגוי

שמתרגמים את תנועת הכידון לגלגל הקידמי.

למעלה