שלום רב!

1234567824

New member
שלום רב!

רציתי לקבל מידע על השם עדי תאריך לידה 27.6.89 אני מאוד לא אוהבת את השם הזה מה אתה חושב? תודה

לעדי היקרה.

מה אנו חושבים על השם כלל לא נחשב. היות והשם מקרין לך תחושה לא נוחה הוא לא מתאים עבורך,מה משנה אם אכתוב ואומר שהשם הוא מצוין עבורך ואת לא חשה עימו בנח. שמנו הוא כרטיס הביקור שלנו,האם תציגי לראווה כרטיס ביקור לא שלך? הכל מתחיל ומסתיים בהרגשתך ורק בה.

ilanamysticana

New member
עדי

ההרגשה שאת מסתובבת עמה אינה נובעת מהשם כנראה שיש דברים שאינך אוהבת בעצמך פנימה ואת משליחה על השם. החלפת שם אינה משנה את מפת האנרגיות שלך כי עם את מוסיפה תדרים אנרגטיים חדשים ולא תמיד זה עוזר. מה שעוזר זה להבין מהיכן ועל מה ההרגשה שלך כשם שהיא. את צעירה ויש לך סערת רגשות. יכולה אני להוסיף שהשנה האחרונה לא היתה קלה אך את לפני תקופה הרבה יותר טובה. בשנה הבאה את תעשי את השינוי הרצוי ללא כל קשר לשם שלך ולאחר מכן את תצאי לדרך חדשה. לא ממליצה שכל פעם שתהיה במצב נפשי תחליפי שם. יש בך הרבה עליזות ושמחת חיים שמלווה לפעמים בהרגשה של "קורבנות" את עושה למען אחרים ואת אוהבת לתת לאחרים והרבה אך זה מלווה בהרגשת כעס ומרירות.

תלוי במימד השם

עדי יכול להתפרש כמו שהוא ואז אין בעיה,אולם עדי יכול להתפרש גם כך"עד דלתות יהוה"או לחילופין כך עד י כאן מתחילה הבעיה. לעניות דעתי ההרגשה הלא טובה מהשם היא בגלל הפרוש השני עד י כלומר "עד יהוה" יש התקרבות אולם ללא נגיעה במטרה מה שגורם לך לפיספוס תמידי של מטרותיך

doingood

New member
איזה שם עדיף עלייך?

אני אישית מאוד אוהב את השם הזה. יש שם שהיה מגדיר אותך טוב יותר?

למעלה