שלום רב

billik1

New member
שלום רב

יש לי שאלה לגבי שמי אני יודעת שהוא לא טוב וממש עושה לי עוול קשה להאשים שם אך קשה לי לשנות אותו אפילו שיניתי אותו לפני מספר שנים אך היה לי קשה להסתגל לשינוי וזה הוציא אותי מאיזון והרגשתי משיהי אחרת למרות ששמתי לב שהשם החדש כן משנה ונתן ביטחון עצמי בכל אופן חזרתי לשמי המקורי מכיוון שלא נעשה שימוש בשם החדש כי היה לי קשה להשתמש בו ולא כל כך התחברתי אליו כמו כן התביישתי להגיד למשפחה וחברים שיקראו לי בשם אחר (זההיה בעצת נומרולוג השם החדש שהציע) בכל אופן, שואלת לחוות דעה אילנה 7.10.78 תודה מראש

doingood

New member
מה היה השם החדש?

וכמה זמן היה לו אותו? ממליץ על הוספת שם בנוסף לאילנה ולא על שינוי שם. איך מכנים אותך במשפחה?

billik1

New member
השם היה לי

כמה שנים הוא היה אבל לא היה בשימוש רק כשעבדתי אף אחד במשפחה לא קרא לי ככה וגם לא חברים איזה שם ממליץ להוסיף ולמה תודה מראש

doingood

New member
מעורבות בבחירת השם

יש כאלה שהולכים ליועץ כזה או אחר (רב או נומרולוג או מיסטיקן או מורה או שמאן) ומבקשים ממנו שיתן להם שם חדש. יש כאלה שבוחרים את שמם החדש בעצמם. בשני המקרים, ההמלצה שלי היא להתבשל לתוך תהליך הוספת/שינוי השם, ואז להתבשל עם השם החדש. האינטואיציה שלי אומרת לי שהאות ת' יכולה להיות משמעותית בשבילך. איזה שמות את אוהבת?

למעלה