שלום רב

תגידי, זאת רק אני או שזה מוזר (פתאום)

דווקא לשמוע על גבר שמתלונן שאשתו היא נימפומנית?! או... באופן כללי, גבר שלקח את התפקיד של המעניש בסקס? ומוזר עוד יותר לי, אישית, כי הסיפורים הם בדיוק ההיפך - תלונות של גברים שהיו רוצים תדירות הרבה יותר גבוהה מזו שיש להם היום ואיך שהם רואים את זה, הם פשוט סובלים. ואני לא רוצה להשמע סטריאוטיפית או משהו בסגנון, חלילה.. אלא רק מתוך קריאה בהבעת הפורומים/כתבות ומה שלא יהיה בנוגע למין/זוגיות.

גארוטה

New member
בהחלט חריג

ואפילו די נדיר, אבל כשהוא כל כך נחוש להעניש את בת הזוג הוא ישתמש בכל אמצעי, גם בסקס, ולא ישים לב איך הוא בעצם מעניש גם את עצמו...

אולי קיימים אנשים שאוהבים לחיות ככה, לכי תדעי

זה נוראי בעיני השימוש במניעת סקס. כל הכבוד שהיא נשארת נאמנה!!

שילה1

New member
מה לא ברור כאן?האי שמחזיק בסקס ושולט בה

בעזרתו. הוא יודע ומבין את הצרכים שלה,ומונע אותם ממנה,עד שתמלא את מבוקשות,רצונו,הוראותיו או עד שתשנה את תבנית החשיבה שלה,ותעתיק ותאמץ את זו שלו,על תחלואיה. וכדילהעצים את הבעיה,מכנה את אשתו,אם ילדיו,ז שהתחתן איתה מאהבה-נמפומנית. בקיצור:איש קשה,שתלטן,דיקטטור ברמה זו או אחרת,המנסה לנהל את חי משפחתו על פישיטתו,וך מניעת יחס נעים,הבנה,חמימות,חיבוק,דיבור,חיזור ומחמאה,כי מושגים אלו לא מוכרים לו,וכלל אינו מבין מדוע ולשם מה יש בהם צורך. לעניות דעתי הלא מקצועית-אם לא תתגמש,תשוחח ותנסה להבין-הדרך לרבנות תתקצר מאוד.

לא נראה לי שאכפת לו להגיע לרבנות, כל עוד

זה יהיה שוב, בתנאים שלו. אני לא רוצה לרוץ למסקנות.. אבל נראה לי שהוא אימץ דפוס עינוי שראה אצלה בבית, דפוס שאולי הבין איך "שולטים באישה הסוררת". דפוס שעזר לו מאד להמשיך לשבת על הגדר ולעשות מה שבא לו, כשהיא דופקת לו חשבון. גבר כזה = לא גבר! כל גבר היה רוצה אישה כמו שיש לו בבית = גם רוצה ונותנת הרבה סקס, גם שותקת בעינוי הסיני שהוא מריץ לה יום יום, גם "מאפשרת" לו להיות מחוץ לבית 12 שעות ביום ועדיין לבוא הביתה ואפילו לא להגיד מילה טובה. בית מלון/נופש?! - היא יכולה להמשיך לחלום.. או שבעצם שתפסיק לחלום כי גם זה מציק לו. נראה לי שכל התירוצים שלו מסתכמים ב- "אני עובד בחוץ ואת לא" ו"את לא בסדר שאת לא מנקה, כשאת בבית". ואם היתה יוצאת לעבוד? ממי התביעה לנקות את הבית לשביעות רצון האדון?!?! זה לא יגמר אף פעם. ושלא יעשה טובה גדולה שנשאר שם, נראה שממש לא בא לו להיות מחוייב, אז שיתכבד כבודו וישים את הדברים מול אשתו, על השולחן.. ויגיד לה את האמת. כי כל הבבל"ת שהוא סיפר, זו לא האמת. זה סיפור כיסוי לבעיה אחרת.

שילה1

New member
אישה שזה הצורך שלה.

לא הייתי מכנה אותה,ממש לא. אבל-שאלה:האם הצורך הזה לא היה ידוע לך טרום החתונה?

לכו לייעוץ נוסף אחר

שלום רב אני מבינה מאוד את הקושי שלך, אני שומעת את הכאב הרב הרבה יותר מהכעס. היועצת שהייתם אצלה לא הייתה צריכה לקחת צד ולצדד באחד מכם תהליך של ייעוץ זוגי הינו תהליך שמתנהל בין הני הזוג בעזרתו של היועץ ולא עומד תחת ביקורת ושיפוט של היועץ ועל כן חפשו יועץ /ת אחרים. אני קוראת את מילותיך ומבינה שהרבה מן הקושי כנראה נובע ומגיע מצד אישתך אך צריך שניים לטנגו בטוח גם לה יש קשיים העובדה שאינה עובדת העובדה שהינה אישהש לא יכולה לעבוד בטח גורמת לה תחושה של חוסר סיפוק, חוסר יכולת לחלום להגיע להגשמה עצמית, חוסר יכולת להתגאות בהשיגיה. נכון שאין זה אומר לבטל כל הצלחה בתחומי החיים האחרים- החשובים ביותר כגון - משפחה וזוגיות. אך בכל זאת יכול להיות שהיא צריכה לעבור איזשהו תהליך כדי להבין זאת אני חושבת שהתהליך שנדרש מכם אינו פשוט אך הוא בר השגה. אם ישנה אהבה ישנה תקווה תציע לה שתלכו לייעוץ אצל מישהו אחר בהצלחה מור תמיר קדר ייעוץ ואימון- אישי וזוגי WWW.LEEHOV.COM

MEBULBAL MEOD

New member
אני מסרב ללכת

למה אלך? לזרוק שוב כסף ואיך שהיא תשמע שהיא לא מושלמת תחליט שלא מתאים לה? שתתגאה שהיא מתחזקת בית למופת זה אחלה הישג בגלל שאינה עובדת

זה השוט האחרון

תראה, עליך להסביר לאישתך שאתה מתכוון לתת לזוגיות שלכם צ'אנס נוסף אך הוא כולל סדרה שלמה של מפגשים זוגיים אצל יועץ. במידה והיא לא תסכים אז כנראה שעליך לשבת טוב טוב עם עצמך ולקבל החלטות לגביי העתיד. אם היא תסכים ויקרה שהיא באמצע המפגשים תחליט להרים ידיים- אז תבין את המסר וגם היא תצטרך ולהבין שהיא למעשה מצהירה שתמו ימיי הנישואים שלכם. כרגע עומדות בפניך 4 אפשרויות: להישאר--- 1. בטוב- על ידי טיפול/ייעוץ 2. ברע- להמשיך לחיות כמו שאתם חיים- לא רצוי ולא מומלץ להיפרד- 3. בטוב- עם מגשר, להבין שכנראה אין לכם מה לעשות ביחד והעובדות מדברות בעד עצמן- אתם לא עוזרים לעצמכם 4. ברע- לבלות בבתי משפט ולתווכח מבחינתי האופציה הכי טובה היא לנסות שוב את הייעוץ ואחריה אם תחליטו לחתוך את החבל ללכת למגשר/ת שתסיים זאת בדרך נעימה ושקטה יותר מבתי המשפט האופציה שבטוח לא באה בחשבון היא להישאר ברע עכשיו הערה נוספת- תפסיק לראות בכסף שאתם שמתם או תשימו בייעוץ כבזבוז מדובר באושר שלכם, ביכולת שלכם לשנות את חייכם. אני לא חושבת שיש לזה מחיר אם אכן שניכם נרתמים לתהליך בהצלחה מור תמיר קדר

MEBULBAL MEOD

New member
כולכם...

איך הייתם חשים שאתם מגיעים לביתכם אחרי יום עבודה מורט עצבים, הדלת נפתחת בקושי כי דברים מפריעים היא? או במחשב (כמעט תמיד) או במיטה צופה בטלוויזיה כי אין איפה לשבת בסלון אתה רעב, אבל יודע כבר מראש שאין אוכל מוכן ושוב תצטרך לחפש את עצמך במקרר את בגדי העבודה המג'ויפים תצטרך מחר להפעיל מכונה כדי שלא ידעו איך אתה חי אשתך מתפוצצת מהר עליך בלי שתדע מאיפה זה בא.... היא קורת לך שמות גנאי, אבל אתה מעולם לא הורגלת לשמות גנאי כי החגורה הייתה נשלפת מיד אם רק היית אומר לאחיך אידיוט (אנחנו 5 אחים ו2 אחיות, ואחיי אמרו לי במפורש כאשר שמעו אותה במפגשים משפחתיים קוראת לי בשמות שמזמן הייתה פוגשת סטירה לפנים אילו הייתה נשואה להם) אנחנו בחשבונות נפרדים ובעקבות מחלת הMS היא מקבלת קצבה וחושבת שבגלל שהמשכורת שלי נמוכה מקצבתה וביכולתי לשלם רק הלוואות, משכנתא,ומים ושאר הדברים יורדים מחשבונה שהיא הבסדר ואני הנורא ושאין לי זכות להגיד מילה על הבזבוזים שלה למרות החשבונות הנפרדים לדעתי אין שלי שלך בזוגיות אם תרצו שאכנס ליותר פרטים בבקשה...

erezr1234

New member
כמה עצות טובות

א) היא מבזבזת בגלל חוסר תשומת לב ממך - כך שאם תתן תשומת לב היא לא תבזבז באופן העכשווי ב) העבודה משמשת עבורך בריחה מהבית ולכן המצב הוא לא תקין כדאי לנסות להתמודד עם הבעיה חזיתית ולא להוסיף שעות עבודה שמובילים לקריסת מערכות ג) קח מנקה עוזרת שתנקה אחת לשבוע - כי יש לה בעיה בריאותית כמו שציינת נתחיל בזה

מורנה25

New member
ווי בעיה...אבל אל תשנה לה את האופי זו היא

תנסה לחיות עם זה רגוע, ועל כל פיפס תשתדל להחמיא לה המון. היא כבר לאט לאט תבריק את כל הבית. עלי זה עבד מצויין :). ויש הרבה שבוכים שאין להם סקס ויש להם ניקיון......(אין דבר מושלם)

למעלה