ובכן...
אין לי ממש הגבלת תקציב, יש הגבלה של מקום בגינה, אבל יש די הרבה מקום, והייתי שמח לא להוציא הון תועפות. מים אינם בעיה כיוון שאנו איננו קשורים כלל למוביל המים ,ולכן אין בעיה כלל! אני גר בדרום הערבה, כחצי שעה מאילת. אינני יודע שאתה אומר קרה למה אתה מתכוון כיוון שדי מתקרר פה בחורף (יחסית...אבל זה רק יחסי כי זה מדבר) בגינה כבר יש עצי צאלון, וראיתי אות מצליחים באיזור, וכמו כן גם עצי מנגו לכן אני מניח שהאזור משתייך לאזור ללא קרה. יש לי רק בעיה עם שמות של פרחים, ויותר קל ליזכור אותם לי תמונות, אז אם יש הפניות זה יעזור, או אם יש בגלריה. קקטוסים כבר יש לי לא מעט, ולא נראה לי שארצה יותר בנתיים, אני מנסה ליצור אווירה של איזורים שהם יותר מדבריים (קקטוסים וכו´ אשמח לקבל המלצות על סוקולנטים), ואזורים שיותר ירוקים(כלומר אם פרחים וצמחים קצת פחות מדבריים). לכן כל הצעה לצמחים שיוכלו להצליח בגינתי בהחלט יתקבלו בברכה! בנוסף אני מחפש עץ שניתן לשתול בקירבה של כ-4 מטר מהבית(כיוון ששם יש בור לעץ) ושיהיה יפה אם אפשר, כבר יש ברכיכיתון, ונים(אני לא בטוח מה השם העיברי שלו), אני מחפש עצים שהשורשים הולכים כלפי מטה ולא לכל הצדדים, ולא דקלים כי כבר יש לי כמה וכמה. בתודה מראש, שגיא