שלום רב !!!!

שלום רב !!!!

שואלת האים בגיל 6 וחצי אפשרי לגלות או לאבחן תיסמונת טוראט??? איפה או אצל מי להתחיל ?

ברוך הבא ../images/Emo24.gif שלומי היפואי

בני אובחן בגיל 6 עם תסמונת טוראט.....היום הוא בן 14+ , מאז ועד היום הרפואה התקדמה ...ורופאי ילדים ונוירולוגים יודעים יותר על טוראט בעקבות הגברת המודעות שישנה לאחרונה , וסביר להניח שהם מודעים יותר לכל הסממנים של תסמונת טוראט אם קיימות. אולי ספר לנו קצת...כי ב80% מהמקרים ההורים הם אלו שיכולים לאבחן את הילד עפ"י ידע מוקדם.

../images/Emo24.gifשלומי היקר שלום רב!!! וברוך הבא לפורום

בע"ה אני אלין בת 30 וארבעה חודשים. מגיל 6 החלו לי טיקים והמשפחה כמובן הבורות שלהם וכל השאר לא הבינו מה זה. בכל אופן זה התפרץ בגיל 6, אך רק בגיל 9 אובחנתי קבלתי חומתמת על חולת טוראט וכן ניתן לאבחן בגיל 6 וחציועוד איך אצל נוירולוג. ימליצו לך כאן על נוירולוג טוב באיזור שלך רק תשאל את החברים כאן הם יותר בקיאים ממנו באבחונים רופאים וכו... איך זה הולך? אתה פשוט לוקח את הילד או הילדה הלוקים בטוראט או שרק נדמה לך שהם עם טוראט עם עוברים שיחה איתך ועם הילד לבד או ביחד לא זוכרת בדיוק אני עברתי בזמנו עם אמא שלי ולבד איתי, זה לא נעשה בבדיקות דם וכאבים למיניהם רק על גבי שיחה כך מאובחנת תסמונת טוראט. אבל תשאל את החברים כאן איפה יש ביפו כי כך רשום שלומי היפואי או בתל אביב רשימה של מאבחנים והם יעזרו לך . בהצלחה ותפוס המון המון סבלנות עם הילד או הילדה ואתה לא לבד לעולם שלומי הפורום הזה הוא פשוט משפחה. אוהבת מאוד אלין

חברים יקרים-אתם יכולים לתת לשלומי כאן רשימה..

בע"ה של מאבחנים לטוראט רופאים משהו כזה באיזור המרכז הוא גר ביפו כך רשום בניק שלו. תודה בשמו . למרות שאני לא מכירה את האיש היקר הזה והאבא המדהים לדעתי.

בושם1

New member
אלין יקרה

כל השבוע לא יצא לי להיכנס לפורום. ומדהים להוכח איזה גדולה את .כמה כוחות יש לך .איך שאת מיד נרתמת לעזרה.כותבת לכולם. מיעצת. וזאת בשבוע הכל כך קשה העובר עליך.חמודה תאספי כוחות יש לך .כי מחר תזרח השמש ואיתה האור.

הלנה

New member
כן, אפשר

ורצוי במרפאה שמתמחה בטוראט: שניידר בפתח תקוה שערי צדק בירוושלים וולפסון בחולון

שביק

New member
ואוסיף במרפאה ברמב"ם בחיפה צור אתי קשר מחר

לטלפון של העמותה 09-7408478 ותוכל לקבל את מספרי הטלפון של המרפאות הרלוונטיות עבורך. שבוע טוב שביק

yasha31

New member
רק רציתי להוסיף

שאת הבן שלי אבחנו בגיל 5, כשהוא החל את הסימפטומים של הטוראט בגיל 3. אבחנו אותו בשניידר.

תודה תודה לכולם

אני מודה לכם על התמיכה נעים ליראות שיש אנשים שיש להם נתינה כה גדולה למרות שאני חדשה כאן .הניק הוא של הבן שלי וני מישתמשת בו כי הוא כבר קיים אז סליחה על הבילבול

למעלה