שלום רב

ronmoonsky

New member
שלום רב

נפתחתי לאחרונה להילינג, טיפלתי בכמה אנשים והיו תגובות מדהימות של אנרגיות מהרגליים לגוף והרגשה של ערנות ואנרגיה. אני מרגיש שבטיפול אני מתקן להם את ההילה ומעצים אותה. מה אוכל לעשות כדי לחזק את הטיפול?

המון דברים ../images/Emo13.gif

הדבר הכי חשוב שאפשר לעשות, זה להקפיד לגשת לטיולים אנרגטיים באהבה. הדבר הנוסף הוא, להתבונן ולחקור את המקום שהמטפל תופס בטיפול. המצב האופטימלי, הוא שהמטפל פשוט לא קיים. נמצא שם רק בשביל המטופל. אין הזדהות, אין צרכים של המטפל, המטפל הוא שקוף לחלוטין. כמובן, שלמצב האופטימלי מגיע רק אלוהים
אנחנו יכולים רק לשאוף לשם. חשוב בעיני לתרגל מדיטציות. זה הופך את הקיום לפחות חומרי... קשה לי להסביר, אבל ככה אני מרגישה את זה. חשוב לחיות "נכון" - לא לעשן, אם אפשר, לשתות כמה שפחות קפה, לאכול נכון, לטפל בכעסים ולא לצבור אותם, להשתדל לחיות טוב ולהיות טוב. אפשר לקרוא ספרים שמתארים טיפולים אנרגטיים, כמו "ידי אור", שדובר עליו רבות בפורום. אוי, יש עוד המון דברים. עצה אחרונה - אני ממליצה לא לעשות א תהדרך הזאת לבד, אלא כן להשיג מורה, מנחה, מדריך או אפילו סתם דמות מוערכת שתתקן, תלווה ותדע להאיר על תהליכים בדרך. באמת, זו דרך שאפשר להרוויח הרבה מהנחייה בה... בהצלחה רבה!

ronmoonsky

New member
שאלה נוספת לגבי מדיטציה

מה המדיטציה הממולצת לפתיחת העיין השלישית?

תקשיב לאינטואיציה...

שים לב למרכז המצח שלך, בין העיניים, ותקשיב לאינטואיציה. מה קורה שם? אתה יכול לשים אצבע על המקום ולהתרכז בתחושה של האצבע על המצח, אתה יכול אפילו להדביק טיקה... ואתה יכולה לשכב בשקט, ולנסות להרגיש איך המקום שם נפתח, מתחיל לקבל מידע... אני, כשהתחילו להיפתח לי הצ'אקרות, ממש הרגשתי כאילו שזה איבר כזה, בצורת קצה של צינור, בעיקר אמנם בצ'קרת הכתר, אבל גם בצ'קרת העין השלישית. תנסה, וספר איך הולך...

למעלה