שלום רב

sirpad

New member
שלום רב

אני נשלח לעבוד שלושה שבועות בהודו, ניו דלהי. יש לי 2 סופשים פנויים, אחד לבד ואחד עם אשתי והילדה בת 15 חודשים. אני מעוניין לקבל המלצות/הכוונות למה כדאי לראות? ומה אפשר לעשות עם 2 סופשים? נורא בא לי לבקר בנפאל, מישהו יודע אם ניתן להוציא ויזה בהודו לנפאל מהיום למחר? כי אני כבר לא אספיק להוציא ויזה מפה. (אני אגב גר דרך קבע בדנמרק) תודה מראש על העזרה

kogawa

New member
סוף שבוע אחד בג'ייפור

וסוף שבוע שני באגרה, פוטיפור-סיקרי ובאהרטפור כל החד מהיעדים 4 שעות נסיעה מדלהי, ואם תשבור מונית ליומיים המחיר לא יהיה בשמיים. ויזה לנפאל מקבלים בכניסה למדינה ולא צריך להכין מראש.

sirpad

New member
אז אני יכול עקרונית פשוט לטוס מדלהי לקטמנדו?

ולהוציא ויזה בשדה? האם יש מצב להתארגן בסופש לאיזה טיולון קטן בסביבה? אני כאמור לבד, ואשתי לא רוצה ללכת לנפאל, ואני מאוד רוצה.

Amoureuse

New member
בעקרון זה זמן קצת קצרצר

אני מניחה שאם תוכל למצוא טיסה שתתאים לך בשישי אחה"צ ולחזור ביום ראשון כמה שיותר מאוחר אפשר לעשות משהו. אבל אל תבנה על זה שבנפאל תראה הרבה - להגיע לאיזורי ההרים היפים לוקח הרבה זמן. מקטמנדו רואים אמנם קצת הרים מושלגים, אבל לא משהו שבשבילו הייתי נוסעת עד שם אפילו מדלהי - מה עוד שיש מה לעשות ולראות בהודו. (ואני אוהבת את נפאל הרבה יותר מאשר את הודו, אישית). בנוסף, אם אתה מדבר על עכשיו - זו עדיין עונת המונסונים ואני לא בטוחה שתראה הרבה מבעד לגשם (זו רק השערה כי אני לא הייתי שם בעונה הזו - כדאי לבדוק).

pako27

New member
סירפד אחי הצהוב הגעת למקום הנכון

אני בטוח שתקבל פה את מירב המידע .......

למעלה