שלום רב,

שלום רב,

אני חוקר באוניברסיטת ת"א בחוג לאנתרופולוגיה, ואשמח אם תענו לסקר הבא: 1. פאקצות, מאיפה הגיעה התופעה? אשמח לקבל קצת פרטי היסטוריה. 2. האם מעמדכן השתפר משמעותית בעקבות חריץ שנחשף מקדימה או מאחורה? 3. האם הסטיגמה שלפאקצות יש חזה גדול נכונה? האם זה הגיוני? 4. מוח של פאקצה ממוצע, נמצא בשדיים וזולג לפעמים לאיזור התחת? 5. יש תיכנון להשתלט על העולם? 6. האם יש לכן חברות פאקצות מרחבי העולם? 7. כמה פעמים שיחדתן מישהו ע"י הרמת חולצה? האם היו עוד אמצעים? 8. 'כאילו דה', נובע בכלל מרוסית? 9. איזו סיבה יש להיות פאקצה? ומה קובע מי יותר סוציאליסטית ברמה המסחרית של העניין? 10. השימוש בספרה '0' מעיד על חשיבה בינארית? או שמא על רמת ה-IQ? אשמח לקבל תשובות מפורטות

soofgania

New member
שלום שלום אשמח לעזור../images/Emo140.gif

אני חוקר באוניברסיטת ת"א בחוג לאנתרופולוגיה<מנסה לעשות עלינו דאווינים אהה?
> 1. פאקצות, מאיפה הגיעה התופעה?מטרזן,מוגלי ושאר חיות אדם
אשמח לקבל קצת פרטי היסטוריה<שימחתי אותך?
> 2. האם מעמדכן השתפר משמעותית בעקבות חריץ שנחשף מקדימה או מאחורה?בטח השתפר אבל לא בגלל החריץ אלא בגלל לעיסת המסטיק הממוחזר שתמיד בפה..מחליפים לחדש רק אם הוא לא יוצא מהמקום ששמרנו אותו שם<מודבק מתחת לשולחן או מתחת לכסא ולפעמים לאסלת השרותים..>במסגרת שיפור המעמד<להדבקת המסטיק..כן?>החליפו לנו את כל הרהיטים הישנים בחדשים
3. האם הסטיגמה שלפאקצות יש חזה גדול נכונה? האם זה הגיוני?שניה בודקת...אהה כן יש לי ענק
בטח הגיוני!כשאנחנו לועסות ומעלות גרה הציצקל'ה מתנפח יותר ויותר ויותר
4. מוח של פאקצה ממוצע, נמצא בשדיים וזולג לפעמים לאיזור התחת? מאמי התבלבלת
מוח של פאקצה ממוצעת נמצא בראש.. אבל של גיטריסטים מהוללים הוא נמצא בתחת<ממתינה שתבדוק..
> 5. יש תיכנון להשתלט על העולם?כבר השתלטנו..יש לנו סניפים בכל מקום לא שמת לב?
6. האם יש לכן חברות פאקצות מרחבי העולם?בוודאי שבטח שברור
7. כמה פעמים שיחדתן מישהו ע"י הרמת חולצה?הווו המון!למשל אני א' ששיחדה את קצב
האם היו עוד אמצעים?בטח!כל האמצעים כשרים!למשל אממ אממ לא זוכרת הכל קורה באופן ספונטני
8. 'כאילו דה', נובע בכלל מרוסית?אייווה יא חביבי
9. איזו סיבה יש להיות פאקצה? ומה קובע מי יותר סוציאליסטית ברמה המסחרית של העניין?כמה שאלות יא קרציה תגיד אני עובדת בשבילך?יאללה סע סע תן גז..כן כן יש לך עוד עוד אמרתי עוד בוםםםםםםםם<אתה חי?
> 10. השימוש בספרה '0' מעיד על חשיבה בינארית? או שמא על רמת ה-IQ?לא על חשיבה בינארית ולא על רמת ה-IQ היא מעידה עליך מאמי שאתה חתיכת אפס לא קטן
אשמח לקבל תשובות מפורטות-תמיד לשרותך

soofgania

New member
טעות!המלכה הורודה זו גיטריסט../images/Emo47.gif

תיראי אפילו בחתימה שלו כמה הוא גאה
"מוזמנים להתעדכן מדי שבוע-שבועיים במגזין הקוקסינליות של פורום "..

soofgania

New member
מטריד אותי יותר

שאת גוררת אותי לפה
אני פעילה יותר מהמנהלים
הם חיים?

d00sh

New member
חחחחחחחח אתה כזזזה . . . . . . . .

פאאאאאאאאאאאאתט!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

למעלה