שלום רב,

Desert Spirit

New member
שלום רב,

רציתי לשאול בבקשה.. מה אומר הוא הדבר.. כאשר חולמים על אדם שניפטר? חלמתי על אבא שלי. הוא לא אמר הרבה.. רק העיר לי הערה על גופי ואחר כך אמר לי "לכי לרקוד".. זה מטריד אותי. בנוסף.. האם יש דרך לתקשר עם המתים לא בדרך הסיאנס שכן אני יודעת שהדבר פסול.. דוגמת.. לשוחח איתו בינו לבין עצמי.. האם הוא שומע אותי? האם הוא רואה אותנו? העיניין מעסיק אותי.. ואני בעצבותי המון זמן.. לא מישתחררת מהעצבות וכבר עברו שלוש עשרה שנה מאז שהוא מת. ומת בצורה טראגית - מות קדושים. מה עושים? איך מוצאים נחמה ושקט לנשמה שלי? אשמח לתשובות כנות .. מרב

חלומות...

רוב החלומות הם תוצאה של מחשבות ביום. וכנראה את חושבת עליו הרבה. סיאנס זה דבר שאסור בתכלית, הוא גורם צער גדול לנפטר ונזק לחי. את יכולה לדבר אליו בינך לבין עצמך, את יכולה בזמן מצוקה לעלות לקברו, אבל את צריכה לדעת דבר מאד חשוב... לא מבקשים מהנפטר בקשות - מבקשים שהוא יהיה שליח טוב ומליץ יושר לבקש מהקב"ה עבורך את כל הטוב שבעולם. הידיעה וההכרה שהוא נמצא במקום הכי טוב עבורו למרות הגעגועים.. הם הנחמה הכי גדולה שיכולה להיות. מאחל לך שתמצאי מרגוע ונוחם.

Desert Spirit

New member
אין שום משמעות

לביאת הניפטר לחלום.. לא יתכן שהוא מעביר מסרים דרך החלום? (והמון תודה על המענה המהיר..)

קורה לעתים,

שנשמה שנמצאת בעולם העליון מקבלת רשות להתגלות למישהו שחי כאן בעולם הזה. ובחלק גדול ממקרים אלה, מדובר בקרובי משפחה או קרובים אחרים. בדר"כ, באה אותה נשמה כדי למסור איזה מסר לאותו אדם. לא ברור אם זה המקרה. בכל אופן, חל איסור לנסות לעורר מלמטה "מפגשים" מסוג זה. אם כבר האדם זוכה להתגלות, כנראה שהיתה לכך סיבה טובה. אבל זה לא משהו שצריך לבוא מאתנו... ושוב, לא ברור אם זה המקרה. וגם אם זה המקרה, לא צריך לדאוג יותר מידי. מה שצריך לקרות - יקרה. אם מלמעלה רוצים שאדם כאן למטה יקבל רמז כזה או אחר, הוא כבר יקבל את הרמז, בצורה כזו או אחרת...

dafosh

New member
לדעתי בלבד

כשאדם חושב על דבר מסויים הרבה ,סופו לחלום עליו..מכוון שיש מן הומון מיוחד שמעביר את המחשבות שלנו של משך היום ע"י אדים כאלו(לא יודעת איך בדיוק להסביר איך זה עובד..ממזמן קראתי את זה)שמועברים לחלק של הדימיון והחלומות שלנו במח, כשאמרת שחלמת על אביך ז"ל ..אם חשבת עליו הרבה יכול להיות מאד שחלמת עליו בגלל זה..אך ישנם פעמים שמתים שכאשר מדליקים להם נרות,קוראים עליהם תהילים..ומדברים איתם(וגם שיתפללו עלינו בשמיים)הם אכן יכולים לקבל רשות משמיים להגיע אלינו לחלומות(ולאו דווקא להעביר מסר כלשהו אפי' רק לתמוך נפשית,כי למשל קיבלנו את מיתתם קשה,המצב שאנו נמצאים כואב וכד')...עניין של החלומות גם תלוי מאד מתי חלמת,ובאיזה שעה..דבר כזה כדאי לשאול מאד{אני אישית לא ממזמן לפני כ4 חודשים חלמתי על השכנה שלי שנפטרה לא ממזמן והיא דיברה איתי ואמרה לי שחייבים לחזור בתשובה שאין זמן!!ולא ממזמן פתאום מתחילים לדבר על מלחמה שמתקרבת והיא תיהיה חזקה.שאלתי רב על החלום כי הוא מאד הציק לי (בהתחלה התביישתי לשאול) הרב אמר לי שזהו חלום אמיתי..ושאכן צריך למהר לחזור בתשובה!}

למעלה