שלום רב

Ze Colmeia

New member
שלום רב../images/Emo70.gif

אמממ כמו רובינו גם לי יש שאלה אלכם, מקווה שתוכלו לעזור לי. אז לשאלה שלי, אני וחברה שלי רוצים להתחיל לשכב, עכשיו היא רוצה שנלך לעשות בדיקות לשני דברים: 1. לגלולות 2. בדיקת דם, כדי לבדוק מחלות מין. עכשיו לגבי השני אני רוצה לדעת, זו הפעם הראשונה של שנינו, האם יכול להיות שאחד מאיתנו קיבל מחלת מין למרות שמעולם לא קיימנו יחסי מין בעבר. ולגבי הראשון, אם אפשר בבקשה לפרט מה בדיוק התהליך שצריך לעבור כדי שנוכל לקבל מרשם. תודה רבה לכל מי שיענה

hadas75

New member
../images/Emo50.gif

לגבי גלולות את צריכה לפנות לרופה נשים ולגבי בדיקת איידס בחינם, את יכולה לפנות לאיכילוב למשל.

michal24

New member
לא יודעת לגבי אזור המרכז אבל - בחיפ

בחיפה יש מרפאה שמיועדת בדיוק לזה מטעם משרד הבריאות - מתמחה בנושא מחלות מין ונוער. אפשר ליבדק שם בחינם ולקבל הרבה מאוד מידע, אם זה רלוונטי לך אני אחפש טלפון שלהם. יכול מאוד להיות שיש גם במקומות אחרים בארץ, הם בטח ידעו לענות. לגבי איידס - למיטב ידיעתי אי אפשר להידבק אם שניכם לא הייתם עם אף בן זוג. הייתם, כי ברמת העקרון אפשר לקבל איידס גם ממין אוראלי, אם כי בסיכוי ממש נמוך, גם בלי לשכב... אבל הכי מומלץ, לדעתי, לעשות בדיקת איידס בחינם, אפשר גם בדיקה אנונימית בלי למסור שום פרט מזהה בועד למלחמה באיידס, בלי שם, ת.ז. וכלום, בשביל השקט הנפשי, תשובה תוך יומיים.

Ze Colmeia

New member
מישהו...

יודע עם אפשר להדבק במחלות מין אחרות בעוד דרכים חוץ מסקס

Z C יקר!!

ראשית שיהייה בקלות לשניכם!! לגלולות אין צורך בהכרח בבדיקות דם. לכו יחד לרופא/ת נשים וצ'יק צ'ק יתאימו לחברתך גלולות. לגבי מחלות מין אזי יש לא מעט שעוברות לא ביחסי מין, ולא תמיד מתגלות בבדיקת דם. יחד עם זאת סביר להניח שאתם ..."נקיים" לכו בכל מיקרה, רק לשם השקט הנפשי, לבדיקה שגם אליה יפנה אותכם הרופא/ת נשים. בהצלחה!!!!!!!!ובלי לחץ!!!!!! עידן

למעלה