שלום רב

avital223

New member
שלום רב../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

השאלה שלי היא איך פורום שאומר לבטא את חופש הביטוי חוסם משתמש בלי להתריע או להסביר מה לא היה בסדר במה שנכתב וכו´ האם זה מותר מבחינה חוקית ? והאם המשמעות של הפורום היא מקום לבטא את רגשותיך ? אשמח לקבל תגובה ומה כדאי ומומלץ לעשות במקרה כזה אביטל

האם בדקת את תקנון תפוז ואת כללי

הפורום הספציפי ווידאת שעמדת בו ? זו לא נראית לי סוגיה משפטית, יע"ז לפחות מחצית הפורומים כאן (ויש נכון להבוקר 320 פורומים בתפוז) מוחקים הודעות שמסיטות את הדיון מנושא הפורום, או פוגעות בגולשי הפורום, או נאצות וסגנון ביטוי לא הולם, או קנטרנות הרסנית למיניה. לא בהכרח יש כוונה רעה - אני מוחקת הודעות לעיתים שאני מסכימה איתן אולם אינן מכללות בנושאי הדיון בפורום.

כלומר

גם בפורום הזה יש הרבה הודעות שאפשר למחוק? פרשת השבוע, למשל? חב"ה: "אני אדוקה מהאפיפיור, ולא בהכרח יש כוונה רעה".

avital223

New member
שוב שלום...../images/Emo66.gif

בדקתי את תקנות השימוש בוואלה ואני לא חושבת שחרגתי מהם יכול להיות שכתבתי כמה דברים לא רלוונטים אבל לא נראה לי שזו סיבה לחסום בלי לתת הסבר לפחות בכל אופן זה חבל לי כי היו לי דברים נחמדים לכתוב ואני חושבת שאני יכולה לתרום הרבה לפורומים אביטל

וואלה

וואלה מוכר לי ולא לטובה. ניהלתי פורום דיני משפחה באיי או אל. אחר כך סופחו לוואלה ולא קיבלתי כלים לנהל הפורום. יותר נכון שלחו לי משהו באימייל אבל לא טרחו להסביר חרף בקשות בטלפון ובדוא"ל. הודעתי שאני מפסיק לנהל הפורום וניתקו אותי מספק האינטרנט בלי שום הודעה מראש. עכשיו אני רואה שחסמו למישהי את הגישה גם כן בלי הודעה.

aaa123

Member
זה נתון לשיקול דעת של מנהלי הפורום

אף אחד לא חסין מפני מחיקות. אגב בפורום אחר (לא בעברית) שאני אחד משלושת האחראים למחיקת הודעות(האחראים נבחרים כל חצי שנה בבחירות דמוקרטיות) כבר קרה שמחקתי הודעות של עצמי. כמו כן קרה שם בעבר שאחד האחראים למחיקת הודעות מחק הודעה של אחראי אחר למחיקת הודעות ,ובעקבות זאת האחראי האחר החליט להתפטר מתפקידו.

dave123

New member
אביטל, לא להתרגש

בסה"כ הם איבדו חברה בפורום, ברוכה הבאה לתפוז...

avital223

New member
תודה רבה לכל החברים../images/Emo127.gif../images/Emo9.gif

אני שמחה להצטרף לתפוז האמת שגם אני בתהליכי סגירת המייל שלי שמה ומעבר למייל של נענע , נראה לי יהיה יותר נחמד אם הם לא רוצים להיות נחמדים לא צריך אני אמצא לי אנשים יותר חיוביים כמוכם...חשבתי שיש דבר כזה שנקרא חופש הביטוי...בכל אופן כאן אשמח לתרום מהידע והכישורים שלי אביטל

למעלה