שלום רב

דודוUUU

New member
שלום רב../images/Emo140.gif

מיזה כמה חודשים (רצוף-כי מלווה אותי שנים)יש לי צריבה בנרתיק בזמן יחסי מין ממש שריפה גרד והפרשות (סליחה על התיאורים) קיבלתי את כל סוגי הנרות המשחות וגם כדורים לפיטריה לבליעה פלוקנול שמם ו"נדה" אני ממש סובלת גם בזמן הטלת שתן לעיתים צורב לי כל בדיקות השתן וגם המשטח מן הנרתיק יצאו תקינות מה עושים אני עכשיו בתהליך גמילה מכדורי אימיטרקס שזה תהליך לא קל שלעצמו אני לא רוצה עוד משהוא כימי בגוף תודה אשמח לכל תובנה

izackv

New member
עניין של בחירה...

אם לדעתך מה שיפתור את הבעיה הוא מעבר לסגנון אכילה/חיים אחר אז יש לך כמה אפשרויות להגיב לשאלה שעלתה.... אתה יכול להגיב במשפט סתום קשה להבנה ומלא מהות (משהו בסגנון למשל של "אולי במקום לכבות שריפות תסלקי את המבעיר?") ואתה יכול להסביר מה לדעתך כדאי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. עניין של בחירה. סביר שהיא הגיעה לכאן כדי לקבל עצות מעשיות ולא חידות הגיון. אני אישית הייתי שמח לקרא איך לשיטתך אפשר "לסלק את המבעיר" אגב, "לסלק את המבעיר" כשמדובר על כאב וצריבה בעת קיום יחסי מין, אנשים שונים עשויים לפרש בצורה שונה

אטארי

New member
מנסה לעזור

קראתי את ההודעה המצחיקה אך מרתיעה של החבר אשכר, ואני חושבת שלפני כל המשחות והרפואות כדאי בהחלט לסלק את המבעיר.

צריבה בנרטיק

שלום לך אני ממליץ על שתי אופציות מתוך העולם של צמחי מרפא סיניים 1. vagistatin אלו טבליות שמחדירים לנרתיק לפני השינה. הם מכילים צמחים שפתפלים בחום, רעילות ולחות. כל הסימנים שאת מתארת מכוונים אותי לפורמולה הזאת. 2. Dianthus. זו פורמולה שמבוססת על הפורמולה הסינית הקלאסית Ba Zheng San לטיפול בחום ולחות במחמם התחתון . ניתן להשיג את הפורמולות בחברת זן צמחים. כמו כן ניתן להתייעץ עם הצוות המקצועי שם. תרגישי טוב, בברכה, נדב [email protected]

דודוUUU

New member
תודה על התייחסותך הרצינית../images/Emo140.gif

אצור קשר עם זן צמחים ביום א שבת שלום בברכה ג

0 אור 0

New member
דודו יקרה

לא יכולתי למחוק את ההודעה הפרסומית כי אין לי גישה לכך השבוע. יחד עם זה חשוב לי להתריע בפניך, כי אנשים אשר מנסים להרויח על חשבון הסובלים אינם מייצגים מהימנה את תחום הרפואה המשלימה. אני ממליצה לך לגשת לבדיקה ואבחון על ידי מומחה בצמחים או בשמנים או לגשת למטפל ברפואה סינית או בכל שיטה אחרת בתחום הרפואה המשלימה - בשום אופן לא לרכוש פורמולות אשר הומלצו לך דרך האינטרנט על ידי אדם אשר לא בדק אותך ואינו מכיר את מלוא היקף הצרכים שלך

ל0 אור 0

שלום לך קראתי הרגע את התגובה שלך שאני מנסה להרוויח על חשבון המטופלת. אם זה היה המיקרה הייתי פשוט ממליץ לה ליצור איתי קשר. אני חדש כאן בפורום ובסך הכל רוצה לעזור ממקום נקי וטהור. זה בא ממקום שבעבר אישתי קיבלה יעוץ והכוונה דרך פורום אחר ורציתי פשוט לעזור. התגובה שלך לגבי הכוונות שלי ממש לא במקום. שוב שבת שלום נדב

0 אור 0

New member
אני מבקשת שתקפיד להבא על כללי הפורום

ואי פרסום הוא אחד מהם - כולל המלצות על חברת צמחים ספציפית תודה ושבת שלום

0 אור 0

New member
ואיך בדיוק יש לך את האומץ להמליץ

על תרופות ספציפיות למישהו שאתה לא בדקת ולא מכיר את בעיתו??? זו בדיוק הבעיה עם אנשים שנכנסים כדי לפרסם ולא כדי לעזור, וחבל! כבר עדיפה התגובה של אשכר שאולי מרגיזה ואולי אינה עוזרת אבל לפחות לא נובעת מרדיפת בצע

תגובה ל0 או 0

ערב טוב ושבת שלום קודם כל אינך מכיר אותי ואני לא הגבתי לשאלה בכדי לפרסם את עצמי. שנית, שתי הפורמולות שהמלצתי אכן יכולות להתאים לתלונה שלה, והוספתי בסוף דברי שתתיעץ עם הצוות המקצועי של זן צמחים. איך שלא תהפוך את העולם, תופעה של צריבה, גרד והפרשות מעידות על נוכחות של חום ולחות במחמם התחתון. כמובן שאותה בחורה זקוקה להתבוננות מעמיקה בכדי לטפל ב"שורש" הבעיה אך במצב שהיא מתארת כרגע יש צורך לעזור לה עם ה"ענף". אין לי ספק, וכך היא כבר אמרה בתגובתה, שהיא תייצור קשר עם זן צמחים והם גם כן יתנו לה את ההכוונה המתאימה. אם זאת, אני כן מסכים איתך שלא צריך ואף יכול להיות מסוכן להמליץ על תרופה בלי לדעת את הבעיה לעומקה. זה לא המצב במקרה הזה. לפני שאתה ממהר לטעון טענות לא טהורות, קח אוויר ותחשוב לפני שאתה מגיב. אני מאחל לך שבת שלום ובריאות נדב.

Orrza

New member
נדב, העובדה היא שאתה חדש פה, ועשית פרסום.

זה לעבור על תתקנות הפורום. אל תיפגע באופן אישי. זה פשוט יכול להתפרש אחרת מכפי שהתכוונת.

למעלה