שלום רב

טרוֹפית

New member
שלום רב../images/Emo13.gif

אני מעוניינת בהכנת פורום PHP, אבל באמת אין לי מושג איך. אני יודעת מאיפה מורידים הכל, אבל אני ממש לא יודעת איך להעלות את הקבצים ולאן. שמעתי שקודם צריך להקים אתר בליקוס, משהו בסגנון. אשמח אם תקשרו אותי לאתר הזה כדי שאוכל לאכסן בו אתר התומך בPHP. הקטע הבעייתי שבעניין, כמו שהזכרתי, הוא שאני לא בדיוק יודעת איך להעלות קבצי PHP. היו כאלה שהיו מוכנים להסביר לי רק תמורת כסף. האם אוכל ללמוד מאיזשהו מקום ו/ או מאיזשהו אדם מסויים, ללא תשלום? אני חושבת שאתר ברור וטוב ללימוד העלת קבצי PHP מאוד מאוד מאוד יעזור לי. תודה מקרב לב

N i X

New member
ערב טוב,

בואי נבהיר קצת את הדברים ;) את מעוניינת להתקין פורום שנכתב בPHP, ולא לכתוב פורום בעצמך. ("הכנת פורום", מזה משתמע כאילו את רוצה לכתוב אחד, אבל המשך ההודעה אומר אחרת) איזה פורום החלטת להתקין? (לא ממש עקרוני). "שמעתי שקודם צריך להקים אתר בליקוס", אולי התכוונת ל"לינוקס" "לינוקס" היא מערכת קוד פתוח דמויית יוניקס (unix). את יכולה בהחלט "להסתפק" בכל שרת (כלומר גם שרת שרץ על חלונות), העיקר שיהיה מותקן עליו php. מה שכן, הרבה פורומים גם דורשים בסיס נתונים, רובם "מסתפקים" בMySQL. לכן הכי כדאי זה למצוא שרת שמביא גם תמיכה בPHP וגם בMySQL. אחד מהאתרים האלה הוא ליקוס (www.lycos.co.uk) (יש פרסומות). איך מעלים קבצי PHP? כמו כל קובץ אחר... (רק תדאגי שאת מעלה את זה במצב ASCII, ולפעמים זה אפילו לא משנה, ופועל גם אם לא מעלים במצב הנכון.) יש שרתים שדורשים שינוי הרשעה כדי להריץ סקריפטים (PHP), לכן יש צורך לשנות הרשעה (chmod) ל755 (rwx-rx-rx). נ.ב. בד"כ לא עונים להודעות כאלה ברצינות, משום שיש הרבה חומר על זה באינטרנט, צריך רק לעשות חיפוש בגוגל, אבל נורא הכעיסה אותי העובדה שאנשים רצו ממך כסף על הסבר של משהו כזה, מקווה שעזרתי.

yair24

Member
לדעתי היא התכוונה ללייקוס

ולא ללינוקס... WWW.LYCOS.COM ראיתי כבר כמה פורומים של PHPBB שהתליחו להתקין אותם על לייקוס החינמי... יאיר

למעלה